Doç. Dr. Öztürk'e, BAGEP'ten ödül

Güncelleme Tarihi:

Doç. Dr. Öztürke, BAGEPten ödül
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2018 13:52

Doç. Dr. Öztürk'e, BAGEP'ten ödül

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hilal Erkuş Öztürk, Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı'ndan (BAGEP) ödül almaya hak kazandı.
En iyi genç akademisyenlerin belirlenmeleri, ödüllendirilmeleri, yeni araştırmalar için desteklenmeleri, gençlerin bilimsel çalışmalar yapmaya teşvik edilmeleri ve iyi örneklerin ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenen 'BAGEP- 2018 sonuçları açıklandı. AÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Hilal Erkuş Öztürk, şehir ve bölge planlama alanında yaptığı çalışmalarla ödüle layık görüldü. Doç. Dr. Hilal Erkuş Öztürk'ün aldığı ödül, BAGEP'den şehir ve bölge planlama alanında alınan ilk ödül oldu.
Genç bilim insanlarının özgeçmişi ve önerdiği proje değerlendirilerek verilen ödül kapsamında Türkiye'den farklı bilim alanlarından kabul edilmiş 312 nitelikli başvurudan, 39'u ödüle layık görüldü. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinin yer aldığı kazananlar listesine bu yıl AÜ, Doç. Dr. Hilal Erkuş Öztürk'ün kazandığı ödülle girdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!