Dnıpro’ya 6 gun muhlet

Güncelleme Tarihi:

Dnıpro’ya 6 gun muhlet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 22:42

Siyah beyazlılar kaleci Boyko ve stoper Douglas için Ukrayna kulübüne artık nihai kararını vermesi için hafta sonuna kadar süre tanıdı. Eğer olumlu bir yanıt gelmezse İspanya ve İtalya’da tespit edilen oyunculara imza attırılacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, transferleri yılan hikayesine dönen kaleci Denys Boyko ve Douglas Silva için kulüpleri Dnipro’ya hafta sonuna kadar, yani 6 gün süre verdi. Siyah beyazlıların ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, “Ukrayna ekibi hafta sonuna kadar kararını vermezse şansı artık çok ama çok azalır ve biz de diğer alternatiflere yönelmek zorunda kalırız” dedi.  Beşiktaş, İspanya ve İtalya’da da kaleci ve stoper arayışlarını sürdürüyor ve bu mevkiler için iki tecrebeli ismin belirlendiği öğrenildi.

PAZARLIKTAKİ FARK 2 MİLYON EURO

DNIPRO Boyko için 3.5, Douglas için de 4.5 milyon Euro istiyor. Beşiktaş ise, her iki oyuncuda birer milyon Euro indirimde ısrar ediyor. Dnipro, ‘tok satıcı’ tavrıyla Beşiktaş’ı transferin son gününe kadar oyalayıp zorda kalmasını ve böylece teklifinin kabul edilmesini bekliyor. UEFA kriterleri nedeniyle dikkatli olması gereken Beşiktaş ise, bu blöfü karşılıksız bırakmak için sabırlı davranmaya çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!