DJI Phantom 4 Advanced ortaya çıktı! İşte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

DJI Phantom 4 Advanced ortaya çıktı İşte özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 13:20

DJI, Phantom 4 modelinin yerini alacak olan yeni Phantom 4 Advanced drone modelini duyurdu. Peki, Phantom 4 Advanced diğer modellere göre ne farklılıklar sunuyor?

Haberin Devamı

DJI Phantom 4 modelinin yerini alacak olan Phantom 4 Advanced, Phantom 4 Pro modelinin bazı özelliklerini ödünç almış durumda. Bu özelliklerden en önemlisi, Pro modelinde yer alan 60 fps 4K video çekebilme yeteneğine sahip 1 inç 20 megapiksel sensörün Advanced modelde de yer alacak olması. Phantom 4 Pro’dan gelen bir diğer özellikse drone’un belirli rotalara uçmasını veya sizi takip etmenizi sağlayan ön programlama yani akıllı uçuş modları.

DJI Phantom 4 Advanced ortaya çıktı İşte özellikleri

shiftdelete.net'in haberine göre öte yandan Phantom 4 Advanced, engellerden kaçınma anlamında sadece ön ve alt kontrolleri sağlayabiliyor. Pro modelde ise ek olarak geri ve yan kaçınma özelliğinin de olduğunu hatırlatalım. Bu özellikler dışındaysa teknik anlamda çok fazla farklılık bulunmamakta.

Haberin Devamı

DJI Phantom 4 Advanced çıkış tarihi ve fiyatı

Phantom 4 Advanced, piyasadan kalkacak olan standart modelden 50 dolar daha ucuz bir fiyatla, yani 1350 dolarlık etiketle satışa sunulacak. Ürünün yurtdışındaki çıkış tarihiyse 30 Nisan. Phantom 4 Pro modeliyse 1500 dolar fiyatla satılmaya devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!