Dizi seti gibi düğün

Güncelleme Tarihi:

Dizi seti gibi düğün
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2014 01:23

Ekranların iki sevilen oyuncusu Tuan Tunalı ve Hazal Filiz Küçükköse, renkli bir düğünle evlendi. Nikahlarını daha önce kıyan çifte, düğün gecesi düzenlenen temsili nikahta oyuncu arkadaşları şahitlik yaptı.

Haberin Devamı

Deniz Yıldızı dizisinin Özgür’ü Tuan Tunalı ve Beni Affet dizisinin Leyla’sı Hazal Filiz Küçükköse, dört yıl süren birlikteliklerini nikahla taçlandırdı. Çift, Ramada Plaza Otel’de gerçekleşen düğünle evlendi. Düğüne, Tunalı ve Küçükköse’nin diziden arkadaşı çok sayıda oyuncu katıldı. Nikahları daha önce kıyılan çift, gecede temsili bir nikah töreni düzenledi. Tuan Tunalı’nın diziden rol arkadaşı İlay Tiryaki Belman, nikah memuru oldu. Cantuğ Turay, Emre İğdemir, Koray Keser, Bergüzar Demiroğlu, Duygu Ayhan ve Nazlı Çiga da şahitlik yaptı. Oyuncu arkadaşlarının şahitliğinde bir kez daha karşılıklı ‘evet’lerle hayatlarını birleştiren çift, düğünün ardından balayı için Kıbrıs’a uçtu.

TIPA TIP İKİZ

Geceye Tuan Tunalı’nın annesi Bahar Tunalı ve babası Tarık Tunalı ile Hazal Filiz Küçükköse’nin annesi Aliye Küçükköse ve babası Yaşar Küçükköse ev sahipliği yaptı. Hazal Filiz Küçükköse’nin ikiz kardeşi Deniz Küçükköse de geceye katılan isimlerdendi. Kardeşine benzerliğiyle dikkat çeken Küçükköse, büyük ilgi gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!