Dizi kervanının son yolcusu MİlaT

Güncelleme Tarihi:

Dizi kervanının son yolcusu MİlaT
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2015 01:15

Çekimleri Ankara’da yapılan dizi kervanına bir yenisi daha ekleniyor. Mart ayında TRT 1’de yayınlanacak olan ‘MİlaT’ dizisinde; Burcu Kara, Ufuk Bayraktar, Mustafa Uğurlu, İlhan Şeşen, Başak Sayan gibi ünlü isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Televizyon ve dizi sektörünün kalbi İstanbul olsa da, son dönemlerde Ankara’da çekilen dizi ve film sayısı da giderek artıyor.
Mart ayında TRT 1’de yayınlanacak olan ‘MİlaT’ dizinin çekimleri Başkent’te gerçekleşecek. Miray Yapım’ın çekeceği dizi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile yabancı istihbaratçıların savaşını anlatıyor. Dizide Ufuk Bayraktar, Mustafa Uğurlu, İlhan Şeşen, Burcu Kara, Başak Sayan, Yasemin Öztürk, Demir Karahan ve İsmail Filiz rol alıyor. Senaryosunu Erem Şentürk’ün kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Hakan Kurşun yapıyor.
Adının yazılışındaki büyük ve küçük harfleri ile dikkati çeken ‘MİlaT’ın çekimleri Ankara’da yapılacak. Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Beni Affet’ten sonra Ankara’da çekilen diziler kervanına katılan MİlaT’ta Ankara tiyatro camiasından da çok sayıda isim oyuncu olarak rol alacak. Dizinin Ufuk Bayraktar ve Mustafa Uğurlu ile çekilen iki farklı fragmanı ise sosyal medyada yayınlanmaya başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!