Dizi karakterleri yılbaşında ne izler?

Güncelleme Tarihi:

Dizi karakterleri yılbaşında ne izler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 15:49

Diziler, karakterler ve yılbaşı özel programları... Kim, neyi, niye izler?

Haberin Devamı

Yüzünde yeşil ruj izi var, seni kim öptü yarim? 

Dizi karakterleri yılbaşında ne izler

‘Bodrum Masalı’ndan Uzay (Serhan Onat), habire had bildirdiği ama bir yandan kollamaktan da hiç vazgeçmediği Alara’yla (Serel Yereli) ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’e katılsa, ikisi de birbirlerine bağıra çağıra kurtlarını dökse çok güzel olmaz mı? Serdar Ortaç-Chloe Ortaç, Wilma Elles-Kerem Göğüş, Kibariye-Ali Küçükbalçık ve Ferman Toprak-Hilal Toprak çiftleri arasında şansları yüksek. Hele bir de şarkılarıyla geceye katılacak olan Bülent Ersoy yemyeşil rujuyla Uzay’ın yanağına bir öpücük kondursa, yeşil öpücük... Uzay... Neyse. (Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel, Kanal D)

Haberin Devamı

Bu kez gol yeme, iyi golleri izle

Dizi karakterleri yılbaşında ne izler


‘Bana Sevmeyi Anlat’ın koskoca mafya babası Haşmet (Mustafa Üstündağ) körkütük âşık olduğu için hayatının her alanında o kadar çok gol yiyor ki, biraz içi soğusun diye, yılbaşı gecesi 23.00’de başlayacak olan ve 2016’nın en iyi 100 golünü peşpeşe sıralayacak programı yazıyorum ona. Maldivler’de yılbaşı programı da elinde patlayacak kesin, hiç değilse ekran karşısında kendini iyi hissetsin biraz. (STSL’de ‘2016’nın En İyi 100 Golü’, Lig Tv)

Sen yeter ki gül kulun olayım

Dizi karakterleri yılbaşında ne izler


Yılbaşına özel hazırlanan ‘Güldür Güldür Show’u izlemesini hararetle önereceğim tek bir karakter var tabii ki: ‘Kara Sevda’nın Nihan’ı (Neslihan Atagül Doğulu). İki yıldır ağlamaktan helak olan Nihan izlemesin de kim izlesin bu programı, lütfen söyleyin. Gerçi şahsen gülerek izlediğim, hatta izlediğim bir mizah programı yok henüz ekranda ama belli mi olur, belki Nihan gülümser. (‘Güldür Güldür Show Yılbaşı’, Show Tv)

Haberin Devamı

Sustuk, susmaktan bir şey ummadan...

Dizi karakterleri yılbaşında ne izler


‘Poyraz Karayel’in Poyraz’ını (İlker Kaleli) seviyoruz, ona üzülüyoruz, başına gelmedik kalmadığı için mazur da görüyoruz. Fakat o kadar çok konuşuyor ki... Adam öldürürken, ödev yaptırırken, Ayşegül’e ilan-ı aşk ederken, boyun damarlarını şişire şişire hep bir şey anlatıyor. İzleyiciyi geçtim, uzun tiradlardan kendisi çok yorulmuştur her şeyden önce. Yeni yılın ilk günü 13.15’te yayınlanacak geleneksel yılbaşı konserini dinlesin o. Ruhu biraz dinlensin. (‘Viyana Filarmoni Yeni Yıl Konseri’, TRT Haber)

Şarap gibi kırmızı, kan gibi sıcak

Dizi karakterleri yılbaşında ne izler


‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dakiyle New York Filarmoni’deki aksiyon arasında bazı farklar var tabii. Ama ikisinde de karizmatik bir maestro, her biri ayrı telden çalan onca kişiyi yönetiyor, kullanılan aletler farklı olsa da ortaya unutulmaz bir icraat çıkıyor. Orkestra elemanları birbirinin gözünü oymaya kararlı olsa da sonuçta maestro’nun dediği oluyor. Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca), Monica Bellucci’li bu üçüncü sezon maratonunu sevecektir. (‘Mozart in the Jungle Maraton’, DiziSmart Platin)

Haberin Devamı

Zeytin gözlüm sana meylim nedendir?

Dizi karakterleri yılbaşında ne izler


Doğrusu ‘Cesur ve Güzel’in Cesur ve Sühan’ına Korludağ’ın son derece mütevazı bir meyhanesinde kayınpederine arsız arsız şarkılar söyleyen Cahide’yi dinlemektense, milli star Tarkan’ı dinlemek çok daha fazla yakışır. Tarkan’ın alaturka repertuarı çok geniş, nedense Cesur’u (Kıvanç Tattlıtuğ) ona eşlik ederken görebiliyorum ama Sühan’ı (Tuba Büyüküstün) asla! Fakat Tarkan bu, kanı kaynadıkça izleyeninkini de kaynatan milli starımız, Sühan’ın hiç değilse oturduğu yerde bir iki bilek döndürüp gerdan kırmasını sağlar belki. (Tarkan konseri, Star)

Çocuklar için uyku vakti

Haberin Devamı

Dizi karakterleri yılbaşında ne izler



‘Anne’deki Turna/Melek (Beren Gökyıldız) biraz çocukluğunu yaşasın, Netflix’in çocuklar için hazırlanan ‘Yılbaşı Özel’ programında ‘Word Party’, ‘Puffin Rock’, ‘Luna Petunia’, ‘Beat Bugs’, ‘All Hail King Julien’, ‘Skylander’s Academy’, ‘Project Mc2’, ‘Fuller House’, ‘Chasing Cameron’, ‘DreamWorks Trollhunters’ gibi dizi ve programların yılbaşına özel çekilmiş bölümlerini arka arkaya izlesin. Yalnız bütün program, 00.00’da geri sayımdan sonra çocukların yatması, büyüklerin özgür kalması üzerine kurulu. Turna bundan pek hoşnut olmaz sanki. Kadersiz Turna. (Netflix)

 

Dizi karakterleri yılbaşında ne izler

 

Haberin Devamı

Yani 31 Aralık Cumartesi gecesi 00.00, yani koca bir yılı geride bırakıp bir yenisine adım attığımız o anın ta kendisi. Bütün dünya sövüp durdu 2016’ya ama ‘gelen gideni aratır’ derler, bakalım yeni yıl nasıl olacak? Şurası kesin ki tam 00.00’da Victoria’s Secret melekleri ekranda olacak. İlk kez Paris’te gerçekleşecek olan şovda Adriana Lima, Alessandra Ambrossio, Lily Aldridge, Karlie Kloss, Bella ve Gigi Hadid, meleklerden bazıları... Gecenin sanatçılarıysa Lady Gaga, Bruno Mars ve The Weeknd. (Victoria’s Secret Fashion Show 2016, TLC)


Belgesel: Ateşten Desenler - Dericilik (İz Tv, pazar, 22.45)
Yemek: Master Chef Junior (Home and Entertainment, pazartesi, 21.00)
Yeni Yarışma: Ben Söylerim (Fox, salı, 20.00)
Film: Geniş Aile 1: Yapıştır (MovieSmart Türk, pazar, 21.00)
Dizi: Sherlock, yeni sezon (TLC, pazar, 01.00)

BAKMADAN GEÇME!