Dizi aşkı gerçek oldu

Kanal D’de yayınlanan "Ihlamurlar Altında" adlı dizide iki sevgiliyi canlandıran Bülent İnal ile Tuğba Büyüküstün’ün dizi aşkları gerçek oldu.

/images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ec9Kavram Dersaneleri’nin düzenlediği "Kavram Olimpiyatları" ödül törenine el ele gelen ikili, ilişkileri hakkındaki sorulara kaçamak cevaplar verdi. Özel hayatlarıyla gündemde olmak istemediklerini belirten sevgililer, "Gerçek hayatta ikimiz arasında yeni başlayan bir aşk var. Dileriz aşkımız dizideki gibi iyi gider. Ama ilişkimizle değil, oyunculuğumuzla gündemde olmak istiyoruz biz" dedi.

Aya İrini’de konser verecek/images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ecb

Dünyaca ünlü piyanist-besteci Tuluyhan Uğurlu, "Dünya Başkenti İstanbul" adlı CD’sinin gala konserini 8 Nisan günü Aya irini’de verecek. Muhteşem İstanbul görüntüleri ve fantastik öykülerle renklenecek konserde, İstanbul’daki inanç özgürlüğünü vurgulamak için İslam, Hristiyan ve Musevi müzikleri yorumlanacak. Konser saat 20.00’de başlıyor.

Piyasada erkek kalmadı
/images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ecd
Tuğba Özay, geçtiğimiz gün Yaşar Alptekin ve Ahu Tuğba’yla birlikte Nişantaşı Cabanna mağazasının açılışına katıldı. Takım elbise giyip, bıyık ve peruk takarak objektif karşısına geçen ünlü mankenin "İbrahim abi de kesti bıyıklarını, piyasada erkek kalmadı. Böyle olunca da iş başa düştü. Benden hem sağlam erkek hem de sağlam kadın olur. Yedi sene önce delikanlılığın kitabını yazdım. Alişan da oynadı" sözleri şaşkınlık yarattı.

"Gen" izleyiciyle buluştu
/images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ecf
Şahan Gökbakar’ın 21 yaşındaki kardeşi Togan Gökbakar’ın yönettiği, Doğa Rutkay ve Şahan Gökbakar’ın rol aldığı "Gen" adlı gerilim filminin galası, önceki akşam Maçka G Mall sinemasında yapıldı. Sanat dünyasından birçok ünlünün katıldığı galada en heyecanlı isimlerden biri de Doğa Rutkay’dı... Rutkay, daha film gösterime girmeden ses getiren tecavüz sahnesi ile ilgili olarak "Bir tecavüz sahnesinin nasıl gerçekçi olabileceğini göstermeye çalıştım. Bu role kendimi çok hazırladım ve başarılı olduğuma inanıyorum" dedi. Tecavüz sahnesini filmin sonlarına doğru olduğunu belirten Rutkay, "Tek seferde çektik, toplam 6 dakika sürdü. Bu benim ilk filmim. Ne yapılması gerekiyorsa yaptım" diye konuştu. Rolünün havasına girebilmek için günlerce doğru dürüst uyumadığını, hatta bir hafta banyo bile yapmadığını da sözlerine ekledi.

Olay ikiliden yeni işbirliği
/images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ed1
Metin Arolat, yıllar süreden suskunluktan sonra çıkardığı "Kabul Et" adlı albümüyle büyük ses getirdi. Çıkış parçası "Piskoloji"den sonra albümüyle aynı adı taşıyan şarkıya klip çeken Arolat, son olarak "Ruhum Seninle"nin klibi için kamera karşısına geçti. Klipte Arolat’a "Psikoloji" klibindeki öpüşme sahnesiyle dikkatleri çeken ünlü model Eyşan Özhim eşlik etti.

Ödül esas sahibini buldu

Maltepe Rotary Külübü, 670 beste yaparak kırılması güç bir rekora imza atan Ahmet Selçuk İlkan’a "Meslekte /images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ed3Başarı Ödülü" verdi. Bostancı Green Park Otel’de düzenlenen ödül törenine Maltepe Kaymakamı Ziya Türkdoğan, Maltepe Rotary Külübü üyeleri ve Rotary 2420’nci Bölge Guvernörü Sedat Altunay da katıldı. Maltepe Rotary Kulübü Başkanı Hakan Orduhan, yaptığı konuşmada İlkan’ın eserlerinin çoğunu hepimizin bildiğini ancak onların kime ait olduğu konusunda çoğunlukla fikir sahipi olunmadığını belirtti. Bu ödülün kendisine onur verdiğini belirten ise "Benim şarkılarımla yıllardır birçok sanatçı ödül alıyor, kimse bana ödül vermeyi düşünmüyordu. Nihayet ödül esas sahibine verildi. Sevincimi tarif etmem imkansız" dedi.

Yeni sergisini açtı
/images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ed5
İsmail Acar, önceki gün Toprak Sanat Galerisi’nde yeni sergisinin açılışını yaptı. Türk toplumunun tüketim tercihlerini tarihsel süreçte mizahi bir dille irdeleyen, edebiyata dair konu ve sembollerin ise farklı bir bakış açısıyla güncellendiği bu sergi 29 Nisan’a kadar gezilebilir.

Rock ve rap aynı çatı altında

Rock ve rap müziğin önemli isimleri Çilekeş ile İstanbul Attack, 14 Nisan’da aynı mekanda konser verecek. Hem /images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ed7"Y.O.K." adlı ilk albümleri hem de aynı adlı parçaya çektikleri kliple adlarından çok söz ettiren Çilekeş grubu ve "İstanbul Geceleri" albümü ile Türkiye’deki rap müziğe yeni bir soluk getiren İstanbul Attack, 14 Nisan akşamı Balans’ta olacak.
Yazarın Tüm Yazıları