Diyarbakırlı çocuklar Fenerbahçe'nin konuğu oldu

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakırlı çocuklar Fenerbahçenin konuğu oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 16:19

- Sarı-lacivertli kulübün kongre üyelerinin organizasyonuyla Diyarbakır'ın Sur ilçesinden gelen çocuklar, Fenerbahçe'nin Beşiktaş ve Amed Sportif Faaliyetler ile yapacağı maçları izleyecek

Haberin Devamı

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, kongre üyelerinin organizasyonuyla Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşayan ve daha önce İstanbul'u görmemiş 8-10 yaş arası çocukları 4 gün boyunca konuk edecek.

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Diyarbakır'ın Sur ilçesinden 45 çocuk, sarı-lacivertli takımın Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Beşiktaş ile yapacağı maçın yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacağı karşılaşmayı da izleyecek.

Fenerbahçe'nin konukları, İstanbul seyahatinde ilk olarak Ülker Stadı'nı ziyaret etti. Fenerbahçe Müzesi ve stat içindeki Fenerium mağazasını gezen çocuklara, isimleri yazılı 21 numaralı çubuklu Fenerbahçe forması ve çeşitli Fenerium ürünleri hediye edildi.

Diyarbakırlı çocuklar, yarın da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisinin konuğu olarak Ataşehir Belediyesi'ne gidecekler. Erenköy'deki Oyuncak Müzesi'ni gezecek 45 çocuk, 2 Mart Çarşamba günü ise Fenerbahçe'nin antrenmanını takip edecek.

Haberin Devamı

3 Mart Perşembe günü Topkapı Sarayı başta olmak üzere kent turuna çıkacak minik ziyaretçiler, aynı akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanacak maçı seyredecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!