Diyarbakır'ın kaderi netleşiyor

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakırın kaderi netleşiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 15:09

Bank Asya 1. Ligi'ne düşen Diyarbakırspor'da Başkan Çetin Sümer, yarın kulüp binasında basın toplantısı yaparak kesinleşen durumu kamuoyuna açıklayacak.

Haberin Devamı

Diyarbakır'daki spor kamuoyunun uzun zamandan beri merakla beklediği Diyarbakırspor'un durumu, Kulüp Başkanı Çetin Sümer'in yarın yapacağı basın açıklamasıyla kesinleşecek. Geçtiğimiz hafta basın toplantısı yapan Sümer, 3 ayrı grubun yönetime talip olduğunu açıklamıştı. Bir grup hariç diğerleriyle görüşmelerinin sürdüğünü anlatan Sümer, bugün akşam saatlerine kadar devam edecek görüşmeleri bir sonuca bağlayarak, yarın yapacağı basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşacak.

Ürdünlü NOOR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Muhammet Salih ve ismi açıklanmayan ancak Almanya'da 34 bin kişinin çalıştığı tekstil devinin de ortak olduğu bir şirket ve Diyarbakırlı bir işadamı grubunun Diyarbakırspor'a talip olduğunu ve bu iki gurupla görüştüklerini belirten Sümer, internet sitelerinde adaylığını açıklayan bir kişinin daha olduğunu ancak bu kişinin yönetimle henüz temasa geçmediğini söylemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!