Diyarbakır'da okul müsabakaları

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakırda okul müsabakaları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 15:10

Haberin Devamı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da okulararası basketbol müsabakaları tamamlandı.

Ziya Gökalp Spor Salonu’nda yapılan final müsabakalarından genç kızlarda Muazzez Sümer Kız Teknik Lisesi, erkeklerde ise Özel Dicle Koleji il şampiyonu oldu.

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan ve çok sayıda davetlinin izlediği final müsabaklarında büyük heyecan yaşandı.

Kızlarda Muazzez Sümer Kız Teknik Lisesinin birinci olduğu müsabakalarda Doğa Koleji ikinci İMKB Kayapınar Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu. Özel Dicle Koleji’nin birinci olduğu erkekler kategorisinde ise Cumhuriyet Fen Lisesi ikinci ve Burhanettin Yıldız Endüstri Meslek Lisesi üçüncü oldu.

Haberin Devamı

Muazzez Sümer Kız Teknik Lisesi Antrenörü Remzi Atlı, yaptığı açıklamada, elde edikleri şampiyonlukla bu alanda rakipsiz olduklarını bir kez daha gösterdiklerini söyledi.

Atlı, “Kız basketbolunda önemli bir takım olduğumuz bir kez daha gösterdik. Son yıllarda elde ettiğimiz şampiyonluklara bir yenisini daha ekledik. Bu şampiyonluğumuzu okul müdürümüz Ufuk Yakut’a armağan ediyoruz. Hedefimiz önce bölge birinciliği ardından ise Türkiye şampiyonluğudur” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!