Diyarbakır'da Fenerbahçe'yi zor bir maç bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakırda Fenerbahçeyi zor bir maç bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2009 11:09

Diyarbakırspor,Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik Direktör Ziya Doğan nezaretinde Fenerbahçe maçına hazırlanan Diyarbakırspor basın sözcüsü Suat Önen, "Fenerbahçe şunu bilsin ki, zor bir deplasmana geliyorlar ve zor bir karşılaşma olacak" dedi.

Pazartesi günü evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak Diyarbakırspor'da karşılaşmanın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Futbolcuların hırslı ve Trabzon deplasmanında alınan galibiyetle moralli olduğu gözlenirken, uyum sürecinin de yavaş yavaş aşıldığı görüldü. Antrenmanda kaleci Espinoza ile Tezemeta'nın takım ayrı çalışması dikkat çekti. Ziya Doğan'ın iki önemli silah ile yakından ilgilendiği ve Fenerbahçe maçı için taktikler verdiği öğrenildi. Takım dün akşam yaptığı ter ve fizik idmanının ardından, çift kale maç yaptı. Çift kale maçta futbolculara adeta taktikler yağdıran Doğan, hedeflerinin puan almak olduğunu söyledi.

Futbolculardan Tolga Dengiz, geçen hafta Trabzon'dan önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bizim için lige başlarken bu galibiyetin çok büyük bir artısı oldu. Çok yeni bir takım olduğumuzun bilincindeyiz. Önümüzde uzun bir yol var ve içerideki maçlarımızı avantaja çevirmek istiyoruz. Hayalperest bir takım değiliz. Güçlü bir takım ile oynayacağız ve zor bir karşılaşma olacak. Ancak ayaklarımız yere sağlam basıyor. Geçen haftanın verdiği özgüvenle bu maçı lehimize çevirmek istiyoruz" dedi.

Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Suat Önen de, Tarbzonspor maçından sonra çalışmalarına aynı hızla devam ettiklerini söyledi. Önen, "Fenerbahçe'yi hem yönetim olarak, hem de takım olarak en iyi şekilde ağırlıyacağız. Fenerbahçe şunu bilsin ki onları zor bir deplasman bekliyor. Ancak bizi de zor bir ekip bekliyor, bunun bilincindeyiz. Ancak yenilgi ve başarısızlığı kabul etmeyen bir bölge insanı var. Buna uygun bir hocamız ve savaşan bir takımımız var. Güçlü bir ekip ile oynuyoruz. Biz de bu güçlü ekib şehrimizden puansız göndermek istiyoruz. Zor bir dönem geçiyoruz. Henüz daha yapılanma adına bir şeyler yapıyoruz. Taratftarımız da bunun bilincindedir. Maçın 90 dakika olduğunu unutmasınlar. Taraftarımız rakip takımı tezehüratlarıyla boğarak, birlik ve bütünlüğümüzü gösterecekler. Sonuç ne olursa olsun yenen takımı ayakta alkışlayacağız" dedi.

Teknik direktör Ziya Doğan ve yardımcı hocalar nezaretinde günde çift idmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor'da tek hedef Fenerbahçe galibiyeti. Trabzonspor maçında önemli rol oynuyan kaleci Espinoza ve Tezemeta'nın takımdan ayrı çalışması dikkat çekti. Ziya Doğan'ın iki önemli silah ile yakından ilgilendiği ve Fenerbahçe maçı için taktikler verdiği öğrenildi. Takım dün akşam yaptığı ter ve fizik idmanının ardından, çift kale maç yaptı. Çift kale maçta futbolculara adeta taktikler yağdıran teknik patron Doğan, hedeflerinin puanlar olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!