Diyarbakır'da 3 gün arayla 2 halk otobüsü molotofla yakıldı

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakırda 3 gün arayla 2 halk otobüsü molotofla yakıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 12:30

Diyarbakır'da 3 gün arayla 2 halk otobüsü molotofla yakıldı

Haberin Devamı

Canan ALTINTAŞ- Serdar SUNAR/DİYARBAKIR, (DHA) - DİYARBAKIR merkez Bağlar İlçesi'nde 3 gün arayla 2 halk otobüsü, yüzleri maskeli kişilerin molotof kokteylli saldırısı sonucu yakıldı.
Merkez Bağlar İlçesi Medine Bulvarı üzerinde, önceki gece  park halindeki bir halk otobüsü, kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotof kokteyli atılarak yakıldı. Alevlerin büyümesi üzerine olay yerine gelen itafiye ekiplerinin müdahalesine rağmen, halk otobüsü kullanılmaz hale geldi.
Dün gece Emek Caddesi'nde de park halindeki başka bir halk otübüsü de, sabaha karşı kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotof kokteyli ile ateşe verildi. Bir anda alevler  halk otobüsünü sardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve itfaye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, halk otobüsü kullanılamaz hale geldi.
Kentte 3 gün arayla 2 halk otobüsünün molotofla kokteyli ile yakılması olayı ile ilgili araştırma yapan polis, yüzü maskeli, 16- 18 yaşları arasında olduğu tahmin edilen bir kişinin halk otobüslerine yaklaşarak camı kırdıktan sonra molotof kokteylini otobüsün içerisine attığını tespit etti. Halk otobüslerini molotof kokteyli ile yakan kişi ya da kişilerin yakalanması amacıyla polisin başlattığı çalışma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!