Diyarbakır Valiliği'ne atanan Vali Güzeloğlu uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakır Valiliğine atanan Vali Güzeloğlu uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 12:51

Diyarbakır Valiliği'ne atanan Vali Güzeloğlu uğurlandı

Haberin Devamı

Çağla DAŞCI-Alişan KOYUNCU/İZMİT(Kocaeli), (DHA) - DİYARBAKIR Valiliği'ne atanan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu valilikte düzenlenen törenle uğurlandı.

Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliği'ne atanan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Valiliği'nde düzenlenen törenle uğurlandı. Törene, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, valilik personeli ve vatandaşlar katıldı. Vali Güzeloğlu yaptığı konuşmada, Kocaeli'yi daha iyiye ve daha güzele taşımak için güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, "1 Ekim 2014 tarihinde büyük onur ve sorumlulukla üstlendiğimiz Kocaeli Valiliği görevinden bugün itibariyle ayrılıyorum. 3 yıla yakın bir sürede Türkiye'nin çok özel ve güzel bir büyük şehri olan Kocaeli'ye hizmet eden, milletimize hizmet eden bir kamu görevlisi olmayı bahşettiği için rabbime hamd ediyorum. Kocaeli Valiliği görevine başlarken tıpkı hayat gibi bir gün hayatın da biteceğinin kesinliği gibi her görevin biteceğini bilerek o günü hissederek görev yapmaya gayret ettik. Şüphesiz ki görevimiz gereğince yapmakla sorumlu olduğumuz alanlarda hamd olsun çok büyük başarılar elde ettik. Kocaeli'yi daha iyiye, daha güzele, bu büyük ülkenin ve devletin dualı milletin kalkınmış ve gelişmiş bir yarınlara taşınması idealine katkı koyacak çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Bu, şahsımızla ifade edilse de şüphesiz ki bir ekibin, birlikteliğin, karşılıklı çok güzel bir anlayış ve uyumun sonucunda gerçekleşti. Başarı varsa bu noktada katkı veren, destek olan, kalbiyle gönlüyle buna inanan ve çalışan bütün Kocaelililerindir" dedi.

Vali Güzeloğlu, Kocaeli'den güzel anılarla ayrıldığını söyleyerek, şöyle konuştu:

"Geriye dönüp baktığımda vicdanen rahat olmanın, yönetim bilimi açısından baktığımızda performansa dayalı gerçekten çok önemli bir coşkuyu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ben, eşim ve ailem burada çok güzel anılar paylaştık. Hayatımızın çok güzel 2,5-3 senesi burada geçti. Hakikaten çok güzel anılarla ayrılıyoruz. Ben hepinize içtenlikle bütün bu süre içinde göstermiş olduğunuz dostluk ve bütün meselelerdeki karşılıklı sevgi ve saygı için çok teşekkür ediyorum"

Vali Güzeloğlu konuşmasının ardından kendisini uğurlamaya gelenlerle vedalaştı. Güzeloğlu makam aracına binerken kalabalığı selamlarken, bazı valilik çalışanlarının ağladıkları görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!