Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren Hacıhalit Köyü'nü ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren Hacıhalit Köyünü ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 13:40

- Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren, devletin her türlü şer odaklarına karşı halkıyla birlikte mücadele ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

AĞRI (AA) - Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren “Diyadin de milli birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek her türlü olumsuzluğa karşı, tuzak içerisinde tuzaklar barındıran her türlü olumsuzluğa karşı hep birlikte bir olacağız, beraber olacağız, tek yürek olacağız” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil Keskin ile birlikte Hacıhalit Köyü ’ne giden Çeviren, köy okulunu ziyaret ederek öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

Öğle namazı sonrası köylülerle bir araya gelen Çeviren “Bugün burada devlet ve vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde olmasını sağlamak amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Şunun bilinmesini isterim. Devletimiz ve hükümetimiz tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındadır. Hacıhalit Köyü sakinlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakamayacağımızın sözünü bir kez daha veriyoruz. Halkımızın canına, malına, ırzına ve namusuna kastedenlerin ellerini devlet kırar. Yöremizde kamu düzenini bozmak isteyen tüm terör örgütlerini başta PKK olmak üzere en ağır şekilde cezalandıracağız” dedi.

Haberin Devamı

Çeviren, terör örgütlerinin yol kestiğini, adam kaçırdığını, cami bombaladığını ve halkı tehdit ettiğini hatırlattı. Devlet nezdinde herkesin birinci vatandaş olduğunu ifade eden Çeviren, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Herkes aynı geçmişi ve ortak bir geleceği paylaşmaktadır. Kimsenin geleceğimizi kirletmesine geçit vermeyeceğiz. Ne zorluklara, meşakkatlerle yetiştirdiğimiz çoluğumuzu, çocuğumuzu, evladımızı hain terör örgütünün çirkin emellerine yem etmeyeceğiz. Hepimiz gençlerimize sahip çıkacağız. Allah rızası için sahip çıkacağız. Onlara iyi bir gelecek sunmak için sahip çıkacağız. Bu konuda anne, babalara bizlere büyük görev ve sorumluluk düşmektedir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!