Divan Palmira satılık mı

Bodrum-Türkbükü’nde yer alan, her yaz dolup taşan, özellikle sanatçıların ve sosyete mensuplarının favorisi olan Divan Palmira Oteli, beş yıl kadar önce el değiştirmişti.

Sevgi-Erdoğan Gönül çifti, 8 milyon dolar ödeyerek bu şık mekanı Atilla Uras’tan almıştı. Butik otelin tapusu Gönül çiftinin üzerineydi, ama satın alındığı günden beri işletmesini Koç Holding bünyesindeki Divan grubu yapıyordu. İşte şimdilerde sık sık bu otelle ilgili ilginç söylentiler kulağıma çalınıyor. Bilindiği gibi iki yıl önce hayatını kaybeden Sevgi Gönül, Divan Palmira’yı ağabeyi Rahmi Koç’un küçük oğlu Ali’ye bırakmıştı. İddiaya göre Ali Koç artık oteli elden çıkarmak istiyor ve halasından kalan Divan Palmira’yı satmayı düşündüğünü dost sohbetlerinde dile getiriyormuş. Bu dedikoduları işitir işitmez Koç grubundan üst düzey bir yöneticiyle görüştüm. ‘Divan Palmira satılık’ söylentilerini kendilerinin de duyduğunu, ancak otelin resmen satışını gösterir bir karar alınmadığını, 2006 bütçelerinde de Türkbükü’ndeki Divan Palmira’nın adının yer aldığını belirtti. Bakalım bu belirsizlik ne zaman ve nasıl çözülecek.

Evliliğim geçersiz

Zeynep Tunuslu, geçtiğimiz ağustos ayında İzmirli işadamı Hüsnü Birman’la evlenmişti. Ama yeni evli çift çok geçmeden bir arada görünmez oldu. Birman yeniden İzmir’e döndü, Tunuslu ise İstanbul’da kaldı. Geçtiğimiz günlerde Kubilay adlı bir sihirbazla Teşvikiye’deki Milli Reasürans Çarşısı’nda gördüğüm Tunuslu, ilginç açıklamalarda bulundu. Kubilay’la arkadaş olduklarını söyleyen Tunuslu, Hüsnü Birman’la evliliğininse geçerli olmadığını belirtti. Nikahlarının açık denizde, bir tekne kaptanı tarafından kıyıldığını söyleyen modacı, nikahın geçerli olmadığını ifade etti.

Yarış heyecanı

Vakko mağazalarının CEO’su Cem Hakko’nun eşi Betina Hanım, geçtiğimiz hafta İstanbul Park’da düzenlenen Alman Binem Otomobil Şampiyonası’nı izledi. Kızları Pia ve Katia’nın ilgisini çekmeyen yarışları izlemeye oğlu Can ile birlikte gelmişti Betina Hakko...

Ian Pooley pikap başında

Özellikle deep house ve minimal techno tarzında yaptığı çalışmalarla bilinen, dans müziğinin en prestijli prodüktörleri arasında sayılan Ian Pooley, Roxy’de çalacak. Daha önce Babylon ve Markiz Buz’da sahne alan Pooley, 17 Kasım akşamı saat 23.00’te, Roxy High Jazz Geceleri kapsamında pikap başına geçecek.

Paket programlar hazır

B
odrum’un Yalıçiftlik beldesinde bulunan Hapimag Resort Sea Garden Oteli, Şeker Bayramı dolayısıyla bütün kasım ayı boyunca geçerli olacak özel tatil paketleri hazırladı. İki gecesi 236 YTL’den başlayan oda-kahvaltı tatil paketlerinde, fiyata hamam, sauna, fitness merkezi, rahatlama havuzu, kapalı havuz kullanımı ve otelden ayrılış günü ücretsiz geç çıkış da dahil...
Yazarın Tüm Yazıları