Diş Hekimliğinde 'Beyaz önlük' töreni

Güncelleme Tarihi:

Diş Hekimliğinde Beyaz önlük töreni
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 11:27

Diş Hekimliğinde 'Beyaz önlük' töreni

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Diş Hekimliği Fakültesini bu yıl kazanan öğrenciler için beyaz önlük giyme töreni yapıldı.
CÜ Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Programın açış konuşmasını gerçekleştiren Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hubbezoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi ailesine katılan öğrencilerin kendilerine emanet olduklarını, eğitimleri boyunca hep yanlarında olacaklarını ve mezun olduktan sonra da ülkemiz için iyi birer diş hekimi olmalarını sağlayacaklarını söyledi. Dekan Hubbezoğlu, "Uzun ve meşakkatli bir sürecin başında olan öğrencilerimize Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak birinci sınıftan itibaren modern, nitelikli ve yeni teknolojilerle donatılmış altyapısı ve deneyimli öğretim üyesi kadrosuyla beş sene boyunca üst düzey eğitim-öğretim sunmaktayız" ifadelerini kullandı.
CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ise Diş Hekimliği Fakültesi'nin üniversitemizin güçlü fakülteleri arasında yer aldığını söyleyerek, "Yurt dışına gittiğimizde şunu gördük ki yabancı öğrenciler Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültemizde okumak istiyorlar" dedi. Daha sonra Rektör Yıldız ve öğretim üyeleri öğrencilere önlüklerini giydirip toplu fotoğraf çektirdi. Tören sonrası Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri mini konser eşliğinde eğlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!