Diş estetiğiyle gülüşünüzü güzelleştirebilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Diş estetiğiyle gülüşünüzü güzelleştirebilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 16:20

Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer: “Sağlıklı diş ve dişetlerine sahip olmak ve güzel gülümseyebilmek sadece düzenli diş hekimi ziyareti ile mümkün olabilir. Ağız ve diş sağlığı çok sayıda rahatsızlığı kontrol altına alırken estetik bir gülümseme de sosyal hayatınızda daha pozitif başlangıçlar yapmanızı sağlar. Estetik dişler ve doğal bir gülümseme için kişinin fiziğine ve karakterine özel diş tasarımları yapılmaktadır. Gülüşünüzdeki ufak bir değişiklikle özgüveninizi artırabilir, ilişkilerinizde kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.”

Haberin Devamı

İŞ ESTETİĞİ İLE DİŞ BAKIMI BİRLEŞTİRİLEBİLİR

“Estetik diş hekimliği sadece diş sağlığı için genel bakım yapılmasını değil, aynı zamanda estetik açıdan dişlerin ve diş etlerinin nasıl görünmesi gerektiğiyle de ilgilenir. Diş estetiği yaptıran bir kişi hem dişlerinin genel sağlığından hem de görünümünün iyileştirilmesi konusunda diş hekiminden destek alır. Dolayısıyla uygulanan prosedürler arasında yalnızca temizlik veya diş beyazlatma işlemi değil, aynı zamanda diş eti tedavisi, diş kaplaması, diş teli, dolgu ve implant gibi uygulamaları da içerebilir.”

Diş estetiğiyle gülüşünüzü güzelleştirebilirsiniz

DİŞ ESTETİĞİ İLE NELER YAPILIR

“Eğer ön dişlerinizde asimetri, konuşmanızı da olumsuz yönde etkileyen boşluklar ve diş rengi düzeltilebilir. Bunun için diş teli uygulaması, kuron, köprü veya dolgu gibi işlemleri yapılabilir. Gülerken ya da konuşurken ağzınızı kapatma ihtiyacı hisseden herkesin estetik cerrahiden destek alması tavsiye edilir.”

Haberin Devamı

Diş estetiğiyle gülüşünüzü güzelleştirebilirsiniz

DİŞLERİNİZİN YANI SIRA CİLDİNİZE DE IŞILTI KATABİLİRSİNİZ

Tanfer Klinik’te ağız çevresindeki leke ve kırışıklık tedavisi de yapılarak gülüş estetiği çok daha cazip hale getirilebiliyor. Bunun için kişiye göre planlanan altın iğne tekniğinden faydalanılır. Cilt tedavisi için farklı iklimler ve bölgelerden gelen kişiler için dört mevsim uygulanan tedavi teknikleri kullanılır. Güneş ışıklarını dik açılarla alan ülkelerde de yaz lekeleri için kullanılabilecek tedavi teknikleri ön plana çıkarılır. Bunların en başında da altın iğne ile radyofrekans tedavisi gelmektedir. Bu sayede dudak çevresi ve yüzün geneli lekesiz, kırışıksız ve daha parlak ışıltılı bir hale getiriliyor. Medikal estetik ile sişlerden başlayarak yüze yayılan pırıl pırıl bir gülümseme sağlanabiliyor.

Diş estetiğiyle gülüşünüzü güzelleştirebilirsiniz
Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer

Haberin Devamı

arpanetmedya.com'a katkılarından dolayı teşekkürler.

BAKMADAN GEÇME!