Dirk Kuyt varsa sorun yok

Güncelleme Tarihi:

Dirk Kuyt varsa sorun yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2013 00:26

F.Bahçe’nin Hollandalı yıldızı G.Birliği’ni de boş geçmedi...

Haberin Devamı

Süper Lig’de oynadığı 6 maçta 5 gol kaydeden Dirk Kuyt’ın fileleri havalandırdığı Eskişehir, Elazığ ve Sivasspor (2) karşılaşmalarında da sarı lacivertliler 3 puana ulaşmayı başardı.

DIRK Kuyt’ın son kurbanı G.Birliği oldu... Süper Lig’de sezona çok iyi bir başlangıç yapan sarı lacivertli takım Hollandalı yıldızı Kuyt, attıkça Fenerbahçe de galip geliyor. Bu sezon tek yenilgisini ligin ilk haftasında karşılaştığı Konya karşısında 3-2’lik skorla alan sarı lacivertlilerde bu karşılaşmada Hollandalı yıldız gol atamamıştı.
Ligin 2. haftasında oynanan ve 1-0 F.Bahçe üstünlüğüyle biten Eskişehir karşılaşmasında takımın galibiyet golünü atmayı başaran Dirk Kuyt bu yüksek formunu ilerleyen haftalarda da sürdürmeyi başardı. 3. hafta 5-2 sarı lacivertli takımın galibiyetiyle biten Elazığ karşılaşmasında da sahne alan Kuyt Kanarya’nın iki golüne imzasını koydu...

Haberin Devamı

GELENEK BAŞKENT’TE DE DEVAM ETTİ

SÜPER Lig’in 4’üncü haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan ve sahadan Webo’nun uzatma dakikalarında bulduğu golle 3-2’lik karşılaşma da ise Dirk Kuyt gol atma başarısı gösteremedi.
Geçen hafta Saracoğlu’nda oynanan ve 4-0 gibi farklı bir skorla kazanılan Elazığspor mücadelesinde 1 kez fileleri havalandıran Kuyt Gençlerbirliği’ni de avlamayı başardı...
Hollandalı 19 Mayıs Stadı’nda oynanan ve Fenerbahçe’nin 1-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada sarı lacivertlilerin galibiyet golünü 60. dakikada Gençlerbirliği filelerine gönderdi. Bu golle hem Kuyt’ın gol attığı maçlarda F.Bahçe’nin yenilmeme geleneği sürdü. Hem de sarı lacivertliler zirve yolunda altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

Hakem Serkan Çınar nereden nereye?

MAÇIN hakemi Serkan Çınar hakkında Telegol yorumcusu Erman Toroğlu ilginç bir iddiada bulundu. Buna göre, Çınar, önceki MHK döneminde, “Büyüklerin maçını yönetmek istiyorum ama İstanbul hakemi olduğum için şansım az. Beni başka bölgeden gösterin” dedi. Talebi kabul görmeyen Serkan Çınar, bu dönemde ise isteğini gerçekleştirdi. Çınar, İstanbul’da yaşamasına rağmen Kırklareli bölgesi hakemi görünüyor.

Haberin Devamı

Yanal’ın uyarısı 3 puanı getirdi

F.BAHÇE, maçın ilk devresinde etkili bir oyun ortaya koyamazken devre arasında Ersun Yanal’ın uyarıları galibiyeti getirdi... Oyunculara taktiksel uyarıları yaptıktan sonra, “Birbirinize yakın oynayın ve yardımlaşın. Birlikte pres yapın ve sabırlı olup topu çevirin” diyen Yanal’ın bu uyarısı üzerine futbolcular 2. devre daha etkili oynayıp maçı kazandılar.

Çınar gibilerle bir yere gelemeyiz

G.BİRLİĞİ Başkanı İlhan Cavcav, “Hakem Serkan Çınar sanırım Edirne’ye yakın bir yerden, Kırklareli’nden. Onun inşallah başka bir ülkeye transferi olabilir. Böyle hakemlerle Türk futbolu bir yere gelmez. MHK’nın değişmesi lazım. TFF’nin de değişmesi gerek, yeni arkadaşların gelmesi gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

Taraftar yine ikiye bölündü

FENERBAHÇELİ bir grup taraftar dünkü Gençlerbirliği karşılaşmasında kısa süre ‘Yönetim istifa’ şeklinde tezahüratlarda bulunurken, diğer taraftarlar bu gruba ıslıklarla tepki gösterdi. Statta yer alan diğer Fenerbahçeli taraftarlar, ‘Büyük başkan’ şeklinde tezahüratlarda bulunarak, bu grubun tezahüratlarını protesto etti.

Alper ilk 11’de Emenike kulübede

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği karşısında ilk 11’de Alper Potuk’a şans verirken, Emmanuel Emenike’yi ise yedek soyundurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!