Diriliş Ertuğrul'un yeni oyuncusu Cemal Hünal kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrulun yeni oyuncusu Cemal Hünal kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 18:15

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni oyuncusu Cemal Hünal, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmuş durumda. Issız Adam filmiyle izleyenlerin gönlünde taht kuran Cemal Hünal, neşeli ve eğlenceli karakteriyle dikkat çekmeyi başaran isimler arasında yer alıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde hangi rolde oynayacağı henüz belli olmayan Cemal Hünal'ın özel hayatı merak edildi. Peki, Diriliş Ertuğrul'un yeni oyuncusu Cemal Hünal kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Issız Adam adlı sinema filminin yıldızı Cemal Hünal, Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosuna katılan isimler arasında yer aldı. Sezon finali ile bu akşam ekranlara gelecek olan Diriliş dizisinin yeni bölüm fragmanında bulunan başarılı oyuncunun canlandıracağı karakterin adı ise henüz açıklanmadı. Peki, Diriliş Ertuğrul'un yeni oyuncusu olan Cemal Hünal kimdir? Kaç yaşındadır?

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

1976 doğumlu olan başarılı oyuncu Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitti. Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi aldı.

Haberin Devamı

Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak bulundu. Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisindeki Murat rolü için Osmanlı tekniğine dayalı dövüş öğrenim kapsamında Polonyalı hocalardan eğitim aldı.

Rol aldığı diziler

Asi ( 2007-2009) - Kerim
Kış Masalı (2009) - Ali Murat
Adanalı (2010) - Alex
Seni Bana Yazmışlar (2011) - Yalçın
Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (2012) - Murat
Osmanlı Tokadı (2013) - Moğol
Tatar Ramazan (dizi) (2013) - Rüstem Sinan
Paramparça (2014) - Alper

Rol aldığı filmler

Kırmızı (2015) - Umut
Günce (2013) - Cengiz
Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (2013) - Mert
Kaos Örümcek Ağı (2012) - Mansur
Ayaz (2012) - Şahin
Romantik Komedi (2009) - (2010) - Mert
Peşpeşe - (2010) - Bora
Issız Adam : Çağan Irmak - (2008) - Alper
Ulak : Çağan Irmak - (2007) - Ulak İbrahim

BAKMADAN GEÇME!