Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı heyecanlandırdı! İşte yeni sezonun ikinci fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı heyecanlandırdı İşte yeni sezonun ikinci fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 10:17

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ikinci fragmanı izleyicilerin erişimine açıldı. Yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu bir hayli merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 4. sezon ikinci fragmanı ile ekrana geldi. Oba beyinin öldüğü görüntülerin ekranlara yansıdığı dizide, izleyicilerin merak katsayısı gitgide artış gösterdi. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanında neler ekrana geldi? İşte, merak edenler için yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu ve ilk fragmanlar

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 4. sezonu için geri sayım sürerken yeni görüntüler yayınlandı. Tarihi sahneleri ve karakteri ile sosyal medyaya da sık sık konu olan Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon 2. fragmanına Kayı obasının intikam yemini damga vurdu. Peki fragmanları ile merak uyandıran Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç oynadığı TRT'in sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 92.bölümü 25 Ekim Çarşamba günü itibariyle ekranlarda yerini alacak.

KADROYA 3 YENİ İSİM

'Ertuğrul Bey ölecek mi'' soruları yanıt ararken sevilen diziyle ilgili bir gelişme daha yaşandı. Yeni bölüm fragmanında diziye katılan yeni oyuncular heyecan yarattı. Diriliş Ertuğrul  4. sezonunda kadroya Aslıhan Güner., Gürbey İleri ve Ertuğrul Postoğlu katıldı.

Haberin Devamı

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

BAKMADAN GEÇME!