Diriliş Ertuğrul son bölüm sonrası 91. bölüm fragmanı ile sezon finalini duyurdu!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul son bölüm sonrası 91. bölüm fragmanı ile sezon finalini duyurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 07:37

Diriliş Ertuğrul 91. yeni bölüm fragmanında sezon finali vurgusu, seyircilerde şok etkisi yarattı. Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 91. yeni bölüm fragmanında, sezon finali vurgusunun ardından sınırların korunması için yapılacak olan operasyon, merak konusu oldu. İşte, Sultan Aleaddin ve Oba beyinin gerçekleştireceği operasyonu ve Diriliş Ertuğrul 91. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul son bölüm sonrasında 91. yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Vasilius belasını başından savan oba beyi, başına açılan daha büyük sorunlarla mücadele etmeye başlamıştır. Diriliş Ertuğrul 91. yeni bölüm fragmanında Sultan Aleaddin ile birlikte Moğol ve haçlılara karşı mücadele verecek olan oba beyi, sınırlarını korumak için Halime'den helallik almıştır. İşte, son bölüm sonrası Diriliş Ertuğrul 91. yeni bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı aynı zamanda sezon finali olarak yayınlanacak. Bir sezonun daha sonuna gelinirken, Ertuğrul dört bir yandan ciddi tehdit altında ve sınırlarını korumak için yeni planlar geliştiriyor.

Haberin Devamı

Tuzak Ekaterina’dan Sultan Aleaddin’in Hanlı Pazar’da olduğunu öğrenen Vasilius büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere yola çıkmıştır. Vasilius’un bu hamlesini farkeden Ertuğrul ise Sultan Aleaddin’i korumak için yeni bir plan yapmış ve Vasilius’u kendi tuzağına çekmiştir. Vasilius, Ertuğrul ve Sultan’ı tuzağa düşürdüğünü sanırken aslında kendisi tuzağa düşmüştür. Peki bu karşılaşmanın sonu ne olacaktır? Büyük bir orduyla gelen Vasilius mu yoksa hazırlıklı olan Ertuğrul mu kazanacaktır? Diğer yandan Sultan Aleaddin İbn-Arabi’nin duaları ve şifasıyla ölümden kurtulmuş ve sağlığına kavuşmuştur.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin’i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan’ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır?

Haberin Devamı

 

 

 

Diriliş Ertuğrul son bölüm sonrası 91. bölüm fragmanı ile sezon finalini duyurdu

 

 

 

Sinefil'de bu hafta: Tom Cruise vs Hakan Peker

Vizyondaki filmler Anlatan adam farkıyla Sinefil'de!
 
 
 

BAKMADAN GEÇME!