Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? İzleyenleri üzecek tarih!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor İzleyenleri üzecek tarih
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2017 10:26

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor sorusu diziyi yakından takip eden vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon finalini izleyenleri şok edecek bir sahne ile sonlandıran Diriliş Ertuğrul, yeni sezona bu sahneden devam edecek. Peki, Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? İşte, yapımcı şirket tabanlı alınan izleyicileri üzecek tarih bilgisi

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağını merak eden dizinin takipçileri konuyla ilgili araştırmalarını sürdürmeye devam ediyorlar. Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul için sevenlerine kötü haber geldi. Dizinin yeni sezonu için yapım şirketinden gelen bilgilere göre yeni sezon olduğundan biraz daha geç başlayacak. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte detaylar.

Diriliş Ertuğrul yeni sezonunun tam olarak ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Ancak yapım şirketi tabanlı alınan bilgilere göre dizinin en erken ekim ayında ekranlara geleceği bilgisi edinildi.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir.

Haberin Devamı

ENGİN ALTAN DÜZYATAN HAKKINDAKİ HABERLERİ YALANLADI

Onur Baştürk'e verdiği ropörtajda Diriliş Ertuğrul'daki akıbetini de değerlendiren Engin Altan Düzyatan, hakkında çıkan haberleri yalanladı. İşte, Düzyatan'ın vermiş olduğu demeçler;

"Diriliş” bu sezon da devam ediyor. Dördüncü sezonumuz. Evet, her yıl ayrılacağıma yönelik haberler çıkıyor. Oysa hiçbir zaman öyle bir fikrimiz olmadı. Devam ediyorum. Bu son sezon mu olur bilmiyoruz ama, yol içerisinde anlaşılacak."

* O dönemde yaşamak ister miydin?

"Çok zor bir dönem. Yaşamak isterdim de, ne kadar yaşardım bilmiyorum! İnsan ömrü uzun olan da var. Ertuğrul Gazi 93 yaşında vefat ediyor. Ama kaç tane savaştan sağ çıkıyor. O kadar savaştan sağ çıkabilir miydim, bilinmez. Dönem karışık bir dönem. Şartlar çok ağır. Göçebe hayat da öyle. O dönemde yaşamak kolay değilmiş."

ROPÖRTAJIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!