Yeni fragman nefes kesti: Diriliş Ertuğrul 96. bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Yeni fragman nefes kesti: Diriliş Ertuğrul 96. bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 11:30

Diriliş Ertuğrul 96. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Tarihi sahneleri ve karakterleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanına Ertuğrul'un: 'İndi bu uğurda gaza edeceğiz. Ferman sultanımızdan şehadet Allah'tandır.' sözleri damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak? Ertuğrul nasıl bir karar verecek? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında bir devletin temellerinin nasıl atıldığına işaret edildi. Son bölümde esir olduğu yerden kurtularak vatanına geri dönmek için var gücüyle savaşan oba beyi, Diriliş Ertuğrul 96. yeni bölüm fragmanında Dündar Bey'den hesap sormuş ve savaş için tüm gücünü kullanacağını açıklamıştır. İşte, merakla araştırılan Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve son bölümde ekrana gelen olaylar

Diriliş Ertuğrul izleyicilerinin karşısına yine aksiyon dolu sahnelerle çıktı. Her çarşamba merakla merakla beklenen dizinin bu haftaki bölümünde oba beyinin inanılmaz geri dönüşü, obadakiler tarafından hem heyecan hem de şaşkınlıkla karşılanmıştır. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında kendisi yokken obada gerçekleşen sorunları elen alan oba beyi, Dündar Bey'den hesap sormayın da unutmamıştır. İşte, Diriliş Ertuğrul son bölümünde yaşananların ardından merak edilen yeni bölüm fragmanı ve bazı detaylar

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Diriliş Ertuğrul'un 95. yeni bölümünde; Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya, bu kez Aksakallılar’ın görevlendirdiği Atsız ve yiğitleri yetişmişti. Yaşanan çarpışmada Ertuğrul ve köleler kurtulmuş, Simko ise kaçmıştı. Ertuğrul, Simko’yu yakalayabilecek mi? Atsız’la olan dostlukları nasıl gelişecek? Kurtulan Ertuğrul’un yeni hedefi ne olacak? Kendisine tuzak kuranı öğrenebilecek mi? En önemlisi de, obasına dönebilecek mi?
 
Bahadır tarafından omzundan hançerlenen Turgut’un tepkisi ne olacak? Çavdarlar ile Kayılar arasındaki ilişkiler bundan sonra nasıl gelişecek? Aslıhan Hatun ile Turgut, olanlar karşısında nasıl tavır gösterecek? Köpek bu gelişmeleri nasıl kullanacak?
Hanlı Pazar’ı satıp göç etmeye karar veren Dündar Bey, pazarın satışı için Aslıhan Hatun’un amcası Bahadır Bey’le anlaşmıştı. Toyda bey seçilir seçilmez pazarı Bahadır Bey’e satacağını söyleyen Dündar Bey amacına ulaşabilecek mi? Toyda kim bey seçilecek? Dündar Bey’in kararlarının ikilik çıkardığı Kayı obasının gidişatı ne olacak?
 
Simko’nun adamı Anteus’u yakalayıp öldüren Ares, ondan Simko ile Ertuğrul’un mağaraya geleceklerini öğrenmişti. Simko ile Ertuğrul’u mağarada bekleyen Ares, onları öldürebilecek mi? Ertuğrul’un obasına dönmesini engelleyebilecek mi? 

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Köle tüccarı Simko’nun elinde esir olan Ertuğrul, Pitho ve diğer kölelerle birlik olup Simko’nun elinden kurtulmayı başarmıştır. Bu sırada Ares’in Hanlı Pazara gelen kervanları yağmalaması için görevlendirdiği eşkıya başı Mihalis de tesadüfen Simko ve Ertuğrul arasındaki kovalamacaya şahit olmuş ve durumu Ares’e bildirmiştir. Uzun bir kovalamacadan sonra Simko ve adamları, Ertuğrul ve kölelerin önünü kesmiş, Ertuğrul tam Simko ve adamlarını alt edecekken eşkıya başı Mihalis de adamlarıyla baskın yapmıştır. Şimdi iki düşman arasında sıkışan Ertuğrul ne yapacak? Onları bertaraf edip obasına varabilecek mi?

Diğer taraftan Kayı obası karışmış, Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satıp Gündoğdu ve Sungur Tekin’in yanına göçme kararı obada infial yaratmıştı. Bu karara karşı gelen Artuk Bey de Dündar’ın töreye karşı geldiğini, bu durumda beyliğinin meşru sayılamayacağını söyleyip beyliğe aday olmuştu. Bundan sonra Kayı obasında olaylar nasıl gelişecek? Yeniden beylik toyu yapılacak mı? Yoksa Dündar’ın kararına uyulup Hanlı Pazar satılacak ve göç mü edilecek?

Haberin Devamı

Ertuğrul’un yaşadığını öğrenen Ares’in bundan sonraki planı ne olacak? Ertuğrul obaya varmadan öldürebilecek mi?

Dündar’ı Hanlı Pazar’ı satması ve göç etmesi için teşvik eden Emir Saadeddin, Hanlı Pazar’ı alması için de Bahadır Bey’e bir sandık altın vermişti. Emir Saadeddin bu emeline ulaşabilecek mi? Bahadır Bey, Hanlı Pazar’ı da satın alıp Çavdar beyliğini ele geçirebilecek mi?

 

BAKMADAN GEÇME!