Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 23:20

Diriliş Ertuğrul dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümü izleyicilerinin adeta nefesini kesti. Diziseverler tarafından fenomen dizi haline gelen izleyicileri ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinde heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde ilginç detaylar ortaya çıktı. Son bölümde Aslıhan’ı getireceği rahatlığıyla mağrur halde Hanlı Pazar’a gelen Vasilius, tuzak kurduğunu sanırken büyük bir tuzağın içine düştü. Heyecan dolu son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Diriliş Ertuğrul 82. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümü acı dolu gerçekleri gözler önüne serdi. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde Kayı obasını hırs bürüdü. Üç Türkmen beyinin öldürülmesi haberi, oba içerisinde keder dolu anlara neden oldu. Bunun karşılıksız kalmayacağını belirten oba beyinin ise tek bir hedefi vardı; bu acıyı karşılıksız bırakmamak. Nefes kesen detayların ortaya çıktığı son bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Diriliş Ertuğrul 82. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Diriliş Ertuğrul 82. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde Aslıhan’ı getireceği rahatlığıyla mağrur halde Hanlı Pazar’a gelen Vasilius, tuzak kurduğunu sanırken büyük bir tuzağın içine düşmüş ve Ertuğrul Bey’in gazabına uğramıştır. Lakin kendini garantiye alan Vasilius, Bamsı’nın Teo’nun elinde olması sayesinde takas edilmek şartıyla kurtulmuştur. Teo ve adamları üç Türkmen beyini öldürtmüş, bunun karşılığında Ertuğrul, Karacahisar Kalesinde üç komutanın cesedini sallandırma emrini vermiştir.  Görev başarıyla tamamlanmıştır fakat Kutluca, Turgut, Samsa henüz kaleden çıkamamışlardır. Ertuğrul ve Aliyar’ın aklı da onlardadır. Peki Turgut, Kutluca ve Samsa bu büyük tehlikenin içinde kaleden kurtulabilecekler midir? Kalede komutanları sallandırılan Vasilius bu şok halinden sonra nasıl bir hamlede bulunacaktır? Onun hamlelerine Ertuğrul’un karşı hamlesi ne olacaktır? Diğer yandan Dündar, Acar Bey’in kızı Günyeli’ye gönlünü kaptırmış, bu durumu Halime’ye açmıştır. Fakat Halime, Günyeli’nin Acar Bey’in kızı olduğunu dolayısıyla bu sevdadan vazgeçmesini söylemiştir. Eğer durumu Ertuğrul Bey bilirse bu ilişkiye gönlü razı gelmeyecektir. Peki Dündar, yengesinin tavsiyesini mi dinleyecektir, yoksa her ne pahasına olursa olsun duygularının peşinden mi gidecektir?

Haberin Devamı

 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Batuhan’ı kullanarak, Aslıhan’ın yerini bulan Vasilius, Saadettin Köpek’in desteğini alarak Hanlı Pazarı elde etmek istemiştir. Askerlerinin Aslıhan’ı getireceği rahatlığıyla mağrur halde Hanlı Pazar’a gelen Vasilius, orada hiç aklına gelmeyen bir durumla karşılaşmıştır. Ertuğrul ve Saadettin Köpek birleşmiş, Aslıhan Ertuğrul’un alpları tarafından kurtarılarak Hanlı Pazar’a getirilmiştir. Bu hali gören Vasilius büyük bir şok yaşamıştır. Diğer yandan Helena’nın desteğiyle zindandan kurtulan Bamsı, Vasilius’un oyunuyla barbar askerlerin saldırısına uğramıştır. Aklı Helena’da olan Bamsı zafiyet göstermiş yara almıştır. Şimdi büyük bir zorluk içindedir. 

BAKMADAN GEÇME!