Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı yayımlandı: Bamsı ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı yayımlandı: Bamsı ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 20:45

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanıyla çarpıcı detayları gözler önüne serdi. Ekran macerasına bir haftalık bir ara vererek merakta bırakan Diriliş Ertuğrul yarın akşam 79. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Aliyar'ın ardından Bamsı da ölümle yüz yüze gelecek. Peki, Bamsı ölecek mi? İşte, Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı uzun bir aradan sonra ekranlardaki yeri aldı. Sevilen tarihi dizinin 79. bölümü bir hafta gecikmeli olarak izleyici karşısına çıkacak. Diriliş Ertuğrul 79. bölümünde Aliyar'ın yaşam mücadelesi solukların tutulmasına neden olurken; Bamsı'dan şaşırtıcı bir hamle gelecek. İşte, Diriliş Ertuğrul 71. bölüm detayları!

Tarihi dizinin iki hafta önce ekrana gelen son bölümünde Batuhan'ın tuzağına düşen Aliyar, Diriliş Ertuğrul 79. bölümünde ölüm kalım savaşı verecek. Aliyar'ın başına gelenler, tüm oba halkını derinden etkileyecek. Öte yandan çıkardığı kavga nedeniyle zindan atılan Bamsı, çok tehlikeli bir isimle birlikte kalmak zorunda! Peki, ağır yaralı olan Aliyar ölecek mi? Bamsı'yı bekleyen büyük tehlike ne? Ertuğrul düşmanların hamlelerine nasıl bir yanıt verecek? İşte, Diriliş Ertuğrul 79. bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde tansiyonu yüksek sahneler var: Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Fakat bu durum ağır sonuçlara neden olmuş ve Aliyar ağır yara almıştır. Aliyar’ın haberi Çavdar Obasında ve Kayı Obasında büyük üzüntüye neden olacaktır.Aliyar’ın yokluğunu fırsat bilen Ural, iki oba arasındaki birliği bozmaya yönelik eylemde bulunacaktır. Diğer yandan Bamsı kalede kavga çıkarmış bunun neticesinde zindana atılmıştır. Zindanda çok tehlikeli biri ile birlikte kalacaktır. Onun orada olduğunu bilen Haçaturyan ve Dumrul’un elinden bir şey gelmemektedir. Başrollerini engin altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 79. bölümünde Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in Ural’ın hareketine karşı tepkisi ne olacaktır? Peki Bamsı zindandan nasıl kurtulacaktır? Zindandan çıktıktan sonra onu bekleyen büyük tehlike ne olacaktır? Aslıhan bağlı tutulduğu mağarada büyük tehlike içerisindedir. Onun yerini bilen Batuhan ve Bugay da ölmüştür. Peki Aslıhan mağaradan kurtulabilecek midir? 

BAKMADAN GEÇME!