Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte TRT tarafından yapılan açıklama

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak İşte TRT tarafından yapılan açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 19:50

Diriliş Ertuğrul dizisi 79. bölümüyle bu akşam ekranlarda yayınlanmayınca izleyicileri tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren Osmanlı tarihini dolu dolu anlatan aksiyon dolu dizi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü oldukça merak edildi. Dizinin bu hafta yayınlanması gereken 79. bölüm fragmanı yayınlanmayınca dizinin takipçileri kuşkulanmaya başlamıştı. Sevilen dizinin Diriliş Ertuğrul kanal tarafından yayın akışından çıkartıldı. Kanal tarafından dizinin yayın akışından çıkartılması hakkında bir kamuoyu açıklaması yapıldı. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin bu akşam yayınlanması gereken 79. bölümü izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Diziseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olmayacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı da merakla beklenen konular arasındaydı. TRT 1 kanalı tarafından yayın akışından çıkartılan dizi izleyicileri meraklandırdı. Diziseverler, Diriliş Ertuğrul ne zaman yayınlanacak? Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmadı? gibi soruları oldukça ilgi gösterdiler. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü ne zaman? 79. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, 79. yeni bölüm fragmanını yayınlandıktan sonra geri kaldırılmasıyla çok konuşuldu. Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanını izlemek isteyen seyirciler, fragmana ulaşamayınca dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını araştırdı. Peki, Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı? 

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak İşte TRT tarafından yapılan açıklama

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Büyük Pazarlık Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Fakat bu durum ağır sonuçlara neden olmuş ve Aliyar ağır yara almıştır. Aliyar’ın haberi Çavdar Obasında ve Kayı Obasında büyük üzüntüye neden olacaktır. Aliyar’ın yokluğunu fırsat bilen Ural, iki oba arasındaki birliği bozmaya yönelik eylemde bulunacaktır. Peki Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in Ural’ın bu hareketine karşı tepkisi ne olacaktır? Aslıhan bağlı tutulduğu mağarada büyük tehlike içerisindedir. Onun yerini bilen Batuhan ve Bugay da ölmüştür. Peki Aslıhan mağaradan kurtulabilecek midir? Diğer yandan Bamsı kalede kavga çıkarmış bunun neticesinde zindana atılmıştır. Zindanda çok tehlikeli biri ile birlikte kalacaktır. Onun orada olduğunu bilen Haçaturyan ve Dumrul’un elinden bir şey gelmemektedir. Peki Bamsı zindandan nasıl kurtulacaktır? Zindandan çıktıktan sonra onu bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?

Haberin Devamı

01 MART TRT 1 YAYIN AKIŞI

01 Mart TRT.NET.TR resmi internet sitesinde yer alan yayın akışına göre bu akşam saat 20.00'da ekranlara Diriliş Ertuğrul dizisi özel bölümü ile gelecek. 

06:33 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

06:35 Leyla ile Mecnun

08:00 Adını Sen Koy

09:05 1'de Bugün

09:15İ yi Fikir

11:30 1'de Bugün

11:40 Seksenler

13:00 Bir Yastıkta Kocayalım

14:40 Bir Hilal Uğruna 15 Temmuz

15:00 Ana Kuzusu

17:05 Adını Sen Koy

19:00 Erhan Çelik İle Ana Haber

19:50 Doğrusu Ne?

19:55 Hava Durumu

20:00 Diriliş "Ertuğrul" Özel

21:00 Payitaht "Abdülhamid"

23:45 Pelin Çift İle Gündem Ötesi

01:00 Bir Yastıkta Kocayalım

02:25 Payitaht "Abdülhamid"

04:40 1'de Bugün

04:50 Ana Kuzusu

Haberin Devamı

06:40---

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Yaptıkları oyunlarla Ural’ı ölümden kurtaran Vasilius ve Sadettin Köpek kazandıklarını zannederken aslında Ertuğrul’un büyük oyununda kaybetmişlerdir. Ertuğrul zor olanı yapmış, evladına kıyan, alplarını öldürten Ural’ı sulh diyetiyle serbest bırakmıştır. Ertuğrul için zor olsa da, bu durum ileriye dönük planlarına ulaşabilmesinin yolunu açmıştır. Aliyar, bey olmuş, böylece iki obanın birliği temin edilmiştir. Peki şimdi, çıkarı zedelenen, Ural’ın bey olması için iki adamını bile gözünü kırpmadan harcayan Vasilius’un hamlesi ne olacaktır? Sadettin Köpek nasıl bir yöntem izleyecektir?
Diğer yandan Aslıhan, Batuhan tarafından saldırıya uğramıştır. Batuhan, Ural’ın kirli işlerinde kullandığı en sadık adamıydı? Ural için Aliyar’a karşı duran Aslıhan, hakikatleri Batuhan’dan işitince nasıl bir tavır izleyecektir? Batuhan’ın Aslıhan üzerinden planı ne olacaktır? Evleneceği kadının kaçırıldığını duyan Emir Saadettin neler yapacaktır?
Vasilius’un gün geçtikçe artan duygusal yönelimlerine karşı kalede sıkışıp kalan Helena’nın akıbeti ne olacaktır? Onu içinde bulunduğu bu çıkmazdan kim kurtaracaktır?

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?
Ertuğrul Bey artık başka bir dünyadaydı. Ve bu dünya da at koşturmak daha çok akıl, cesaret ve sabır istiyordu. Karşısına daha güçlü ve daha acımasız olarak çıkan Tapınakçılar, Ertuğrul Bey’i zafer için yeni yöntemler bulmaya zorlayacaktı. Zira Tapınakçıların gizli eli olan Simon bir kılıç darbesiyle öldürülemeyecek kadar zeki ve güçlüydü. Üstelik Simon yalnız da olmayacaktı. Ertuğrul Bey, Simon’a destek olan Müslümanları öğrendiğinde ne yapacaktı? Ertuğrul Bey, kılıçların sustuğu, akıl oyunlarının konuştuğu bir cehennemin içindeydi. Peki, aklı onu bu cehennemin ateşinden koruyabilecek miydi?
Karacadağ etekleri birçok Türkmen Obasına yurt olmuştu. Fakat aslen Tatar olan Çavdaroğlu Obası, aralarında en güçlü olanlarıydı. Bu güçlerini ise başarısızlığa tahammülü olmayan ve obayı demir yumrukla yöneten Candar Bey’den alıyorlardı. İktidarını yıllarca koruyan Candar Bey, en büyük imtihanını evlatlarıyla verecekti. Candar Bey’in büyük oğlu Ural’ın ihtirası obanın kaderini belirleyecekti. Çavdaroğlu ve Kayı Obası arasında yaşanacak gerilimi Candar Bey’in hamleleri durdurabilecek miydi? Ertuğrul Bey, Çavdaroğlu Obasından hiç beklemediği teklifler ve tehditler alacaktı. Peki, Kayılar ve Çavdaroğulları’nın yolu nerede ve nasıl kesişecekti? Ertuğrul’un vereceği her karar hem obanın kadınları hem de beyleri için yeni sonuçlara gebeydi.
Ertuğrul artık obanın beyi olmuştu. Obada yeni sorunlar baş göstermişti. Göç yolunda yorgun düşen Kayılar ülküleri ve nefisleri arasında sıkışıp kalmıştı. Onlar için bu imtihan hiç kolay olmayacaktı. Dışarıda düşmanlarıyla mücadele veren Ertuğrul Bey’i içerde ise yeni sorunlar bekliyordu. Göç yolunda sevdiklerinden ayrı düşen ve kıtlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kayılar birliklerini koruyabilecekler miydi?
İhanet, ihtiras ve akıl oyunlarıyla yüz yüze gelen Ertuğrul için tek hedef vardı. Bir milletin dirilişine vesile olmak…

BAKMADAN GEÇME!