Diriliş Ertuğrul son bölümün ardından 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul son bölümün ardından 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 23:15

Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenleri yine hayrete düşürdü. TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle haftaya çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Aksiyon dolu dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Dizinin son bölümünde kimsenin beklemediği bir anda Simon'un oba beyine getirip teslim ettiği ve casus olduğunu öne sürdüğü Amanda, artık konuşup gerçekleri anlatmaya başlamıştır. Sevilen dizinin son bölümünün ardından izleyiciler 69. bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Diriliş Ertuğrul 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanan son bölümünde oba beyi, liderliğin nasıl yapıldığını gösterdi. Osmanlı Devleti'nin kuruluş aşamasını anlatan ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, son bölümüyle takipçilerine güzel dakikalar yaşattı. Kimsenin beklemediği bir anda Simon'un oba beyine getirip teslim ettiği ve casus olduğunu öne sürdüğü Amanda, artık konuşup gerçekleri anlatmıştır. Başından beri bunun içerisinde bir bit yeniği olduğunu düşünen oba beyi, kimsenin düşünmediği bir şey yapmıştır. Diziseverler son bölümün ardından 69. bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Diriliş Ertuğrul 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 69. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Haberin Devamı

Simon, Amanda’yı Kayı Obasına getirerek iki obayı da kavuracak ateşin fitilini ateşlemiştir. Bu ateşin tutuşup tutuşmamasında tarafların hangi adımları etkili olacak? Simon’un yaptığı kurnazca hamleye Ertuğrul’un karşı hamlesi nasıl olacak? Öte yandan suçun tek faili olarak görülen Amanda’yı, eşkıyaların yerini Aliyar’a söylemiş olması kurtarabilecek mi? Amanda’nın sorgulanmasında neler yaşanacak?

Kirli planının işlemesiyle keyfi yerine gelen Ural, bir anda Amanda’yı eli bağlı olarak karşısında bulunca ne yapacak? Simon’un beklenmeyen bu hamlesini ihanet olarak gören Ural’ın bu ihanete karşılığı nasıl olacak?



İki obayı birbirine kırdırma planında Amanda kozunu oynayan Simon’un keyfini kaçıracak gelişme ne olacak? Oynadığı bu kozla Ural’ın nefretinin kazandığının farkında olan Simon, Ural hakkındaki planlarında başarılı olacak mı? Öte yandan Simon ve tapınakçıları göz hapsinde tutan Turgut’u bekleyen tehlike ne?

Yaşanan hadiselerin Çavdar Otağında yansımaları nasıl olacak? Candar Bey’in çocukları hakkında alacağı şok karar ne olacak? Ertuğrul’a içten içe sevda besleyen Aslıhan’ı bu hususta bekleyen sürpriz gelişme ne olacak?

67. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaşanan baskının ardından olay yerine gelen Ertuğrul Bey, oğlu Gündüz’ü ağır yaralı olarak bulmuştur. Yediği ok sonucunda yaralanan Gündüz’ün akıbeti ne olacak? Bir yanda Gündüz’ün acısı, diğer yanda Halime ve Aslıhan’ın eşkıyanın elinde olması Ertuğrul Bey’in hangi zor ve tehlikeli adımları atmasına vesile olacak?

Simon ve Selçuklu Sarayındaki casusun gizli görüşmesini izleyen Kayı alpları Philip ve adamlarının pususuna düşmüşlerdir. Alplar bu pusudan kurtulmaya çalışırken hangi bedeli ödeyeceklerdir? Öte yandan gizli görüşmenin takip edilmesini fark eden sadettin Köpek, Simon’un bu zafiyeti karşısında ne yapacak?

Ural’ın kurduğu planın işlemeye başlamasıyla Halime ve Aslıhan, eşkıyanın eline esir düşmüştür. Bu gelişme karşısında Candar Bey ve Çavdaroğlu Obasının atacağı adım ne olacak? Ural ise kendini bu işten nasıl sıyıracak?

Eşkıyaların baskın haberini Petrus’tan öğrenen Simon ise bu gelişmeyi kendi çıkarı için nasıl kullanacak? Simon, gizli buluşmanın ortaya çıkmasının ardından Sadettin Köpek karşısında zor duruma düşmüştür. Hangi adımı atarak bu zafiyetini giderecek? Bunun yanında ta en baştan beri Kayıları ve Çavdarları birbirine kırdırmaya çalışan Simon’un, bu amacını gerçekleştirme uğruna yapacağı büyük hamle ne olacak?

 

BAKMADAN GEÇME!