Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanında Simon'un getirdiği kişi kim?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanında Simonun getirdiği kişi kim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 10:02

Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanı oba beyi Ertuğrul'un zorlu mücadelesine tanık edecek. Kendi halkını kurtarabilmek için canını bile feda etmeye hazır olan oba beyi, Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanında canından çok sevdiği kardeşi Gündüz'e yapılanlar konusunda dayanamamıştır. İntikam için gün sayan oba beyine gelen Simon, ona ihanet eden kişiyi yakaladığını ve ayağına kadar getirdiğini söylemiştir. Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanında bu ve bunun gibi bazı detaylar

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanı, gelecek bölümün yine heyecan dolu sahnelerle geleceğinin mesajını verdi. TRT ekranlarındaki ikinci sezonunda da etkileyici sahnelerine kaldığı yerden devam eden Diriliş Ertuğrul, 68. bölüm fragmanında intikamın alevleneceğini gösterdi. Kardeşi Gündüz'ün yaralanması ve oba içerisindeki hainin yaklanaması için çabasını sürdüren oba beyine, Simon istediğini getirecek. Peki Simon'un getirdiği kişi gerçekten hain midir? İşte Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanı ve detayları 

Diriliş Ertuğrul son bölümüyle dün akşam yürekleri kabarttı. Oba beyi Ertuğrul, hayali olan devleti kurabilmek adına elinden gelenin fazlasını yapmak için canını hiçe saydı. Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde tüm olumsuzluklara göğüs geren oba beyini, Gündüz'ün ölüm döşeğine düşmesi son raddeye getirdi. Dizinin son bölümünde her şeyi göze alarak intikam ateşini yakmaya hazırlanan oba beyi, Halime ile Aslıhan'ın kaçırıldığını duyunca neye uğradığını şaşırıyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

Yeni bölümde; Yaşanan baskının ardından olay yerine gelen Ertuğrul Bey, oğlu Gündüz’ü ağır yaralı olarak bulmuştur. Yediği ok sonucunda yaralanan Gündüz’ün akıbeti ne olacak? Bir yanda Gündüz’ün acısı, diğer yanda Halime ve Aslıhan’ın eşkıyanın elinde olması Ertuğrul Bey’in hangi zor ve tehlikeli adımları atmasına vesile olacak? Simon ve Selçuklu Sarayındaki casusun gizli görüşmesini izleyen Kayı alpları Philip ve adamlarının pususuna düşmüşlerdir. Alplar bu pusudan kurtulmaya çalışırken hangi bedeli ödeyeceklerdir? Öte yandan gizli görüşmenin takip edilmesini fark eden sadettin Köpek, Simon’un bu zafiyeti karşısında ne yapacak?

Diriliş Ertuğrul 68. bölüm fragmanında Simonun getirdiği kişi kim



Ural’ın kurduğu planın işlemeye başlamasıyla Halime ve Aslıhan, eşkıyanın eline esir düşmüştür. Bu gelişme karşısında Candar Bey ve Çavdaroğlu Obasının atacağı adım ne olacak? Ural ise kendini bu işten nasıl sıyıracak? Eşkıyaların baskın haberini Petrus’tan öğrenen Simon ise bu gelişmeyi kendi çıkarı için nasıl kullanacak? Simon, gizli buluşmanın ortaya çıkmasının ardından Sadettin Köpek karşısında zor duruma düşmüştür. Hangi adımı atarak bu zafiyetini giderecek? Bunun yanında ta en baştan beri Kayıları ve Çavdarları birbirine kırdırmaya çalışan Simon’un, bu amacını gerçekleştirme uğruna yapacağı büyük hamle ne olacak?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kayıların ve Çavdarların ortak kilimhane konusunda anlaşmasının ardından Hanlı Pazarda kilimhane yeri için Simon ile görüşmeye gidilmişti. Ancak yaşanan gelişmelerin ardından kılıçların çekilmesiyle süreç başka bir hal almıştı. Bütün bunlar yaşanırken Candar Bey’in Ural’ın işlerini Aliyar’a vermesi, Ural ile Aliyar arasında gerilim yarattı. Uğradığı baskının ardından yaralı kurtulan Turgut Alp’ın beklenmeyen tepkisi herkeste şok etkisi yaratmıştı. Son baskının ardından yaşadığı tüm sıkıntıların sebebini Ertuğrul Bey’in aldığı kararlara bağlayan Turgut’un bu durumundan istifade etmeye çalışan Simon, yeni bir oyun içerisine girdi. Kayı ve Çavdar ortaklığıyla her şeyin daha iyiye gideceğini düşün Kayı kadınları, Diriliş Ertuğrul son bölüm finaline doğru yeni bir tehlikeyle karşı karşıya geldi.

BAKMADAN GEÇME!