Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında dikkat çeken detay

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında dikkat çeken detay
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 12:09

Diriliş Ertuğrul dizisi bu akşam 64. bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanacak yeni bölümü öncesinde ekranlara gelen fragmanda dikkat çeken detaylar var. Obanın huzurunu henüz sağlamış olan Ertuğrul Bey tekrar meydana gelen ekonomik sıkıntılarının yanına şehit olan alpların üzüntüsünün eklenmesiyle yeni bir çıkmazla karşı karşıya kalır. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 64. bölüm fragmanında yer alan sahneler izleyicileri büyüleyecek. TRT ekranlarında yayınlandığı ilk günüden bu yana Tarih tutkunları tarafından ilgiyle takip edilen Diriliş Ertuğrul, 64. bölüm fragmanı ile izleyicilerin dikkatini çekecek. Obada işlerin kötüye gitmesi üzerine bazı inisiyatifler almak zorunda kalan Ertuğrul, öncülük için ilerleyişine devam ediyor. Osmanlı Devletinin kuruluşunu konu alan Diriliş Ertuğrul 64. bölüm fragmanı ile heyecan dolu bir akşamın habercisi oldu

Zafere Giden Yol Acı ve Gözyaşı ile Doludur. TRT 1’in rekortmen dizisi Diriliş “Ertuğrul” 64. bölümüyle ekranlara gelecekBasın Bülteni 7 Kasım 2016 Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç’in yer aldığı, yeni sezonda Kürşat Alnıaçık, Lebip Gökhan gibi oyuncularla kadrosunu genişleten TRT 1’in rekortmen dizisi Diriliş ‘’Ertuğrul’’ 64. bölümü ile ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Zafere giden yollar acı ve gözyaşı ile doludur. Kayılar sıkıntıyla geçen uzun bir dönemin ardından yaptıkları kilim ticaretiyle ilk defa rahat bir nefes almışlardır. Ancak bu rahatlık kilimleri taşıyan kervanın baskına uğramasıyla yerini tekrar sıkıntılı bir sürece bırakır. Ertuğrul Bey için daha zor zamanlar başlamıştır. Obanın huzurunu henüz sağlamış olan Ertuğrul Bey tekrar meydana gelen ekonomik sıkıntılarının yanına şehit olan alpların üzüntüsünün eklenmesiyle yeni bir çıkmazla karşı karşıya kalmıştır. İntikam alma duygusu ve siyasi sorunlar arsında kalan Ertuğrul Bey nasıl bir yol izleyecek?

Karanlık kötüler için fırsatlar doğurur.
Hırsının kurbanı olan Ural Bey, yaptırdığı baskınla büyük bir riski göze almıştır. Artık yapması gereken hamle bellidir; kendisine doğrultulan suçlamalardan kurtulmak… Olayları uzaktan izleyen Simon, bir anda eline geçen fırsatla dengeleri değiştirme imkânına kavuşmuştur. Bu kozu hiç çekinmeden kullanan Simon hedefine ulaşabilecek midir?

Ve aydınlık fitneyi kör eder.
Obaya hızlı bir giriş yapan Aliyar, bir anda ortasında kaldığı ateş çemberinden çıkabilecek midir? Gördükleri karşısında dehşete düşen Aliyar, adalet ve merhamet duygusuyla gerçekler arsında sıkışıp kalmıştır. Aliyar’ın alacağı kararlar ve Candar Bey’in hiç beklenmeyen bir anda Ertuğrul Bey’e yapacağı teklif iki obanın kaderini belirleyecektir.

Haberin Devamı

Kayılar, sıkıntıyla geçen uzun bir dönemin ardından yaptıkları kilim ticaretiyle ilk defa rahat bir nefes almışlardır. Ancak bu rahatlık kilimleri taşıyan kervanın baskına uğramasıyla yerini tekrar sıkıntılı bir sürece bırakır. Ertuğrul Bey için daha zor zamanlar başlamıştır. Obanın huzurunu henüz sağlamış olan Ertuğrul Bey, tekrar meydana gelen ekonomik sıkıntılarının yanına şehit olan Alplerin üzüntüsünün eklenmesiyle yeni bir çıkmazla karşı karşıya kalmıştır. İntikam alma duygusu ve siyasi sorunlar arsında kalan Ertuğrul Bey nasıl bir yol izleyecek?

 DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

ERTUĞRUL BEY - Engin Altan DÜZYATAN, HALİME HATUN - Esra BİLGİÇ, HAYME ANA - Hülya DARCAN, TURGUT ALP - Cengiz COŞKUN, BAMSI BEYREK - Nurettin SÖNMEZ, DOĞAN BEY - Cavit Çetin GÜNER

 

BAKMADAN GEÇME!