Diriliş Ertuğrul 3. sezon ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 3. sezon ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 20:00

Diriliş Ertuğrul'da yeni sezon için nefesler tutuldu.. Sezon bitiminin ardından çok merak edilen 'Diriliş Ertuğrul dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak' sorusu yanıt buldu. Reyting rekorları kıran dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı... Diriliş Ertuğrul yapımcısından 3. sezon ile ilgili açıklama geldi... İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon ilk bölümüyle ilgili merak ettiğiniz her şey ...

Haberin Devamı

Geçen sezon 30 Eylül çarşamba günü başlayan Diriliş Ertuğrul 3.sezonda da Ekim ayının başında başlaması bekleniyordu. Yine nefes kesen bir sezon ile ekranlara gelmeyi hedefleyen Diriliş Ertuğrul 3.sezon un yankıları şimdiden duyulmaya başlandı. Bizans döneminin işlenmesi beklenen Diriliş Ertuğrul 3.sezon ile ilgili tüm ayrıntılar ve yeni sezon tanıtım fragmanı haberimizde..

Diriliş Ertuğrul bu akşamki TRT yayın akışında bulunmuyor.

Diriliş Ertuğrul 3. sezon ne zaman başlıyor

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM ÖZETİ

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 59. bölümünde Ertuğrul, Noyan’ı yakalayarak bir kez daha Saadettin Köpek’in oyununu bozdu. Ertuğrul, Noyan’ı öldürmediği gibi, Turgut’un öldürmesine de izin vermedi.

Haberin Devamı

Bu karara öfkelenen Turgut, hem Ertuğrul’un yanından hem de obadan ayrıldı. Ertuğrul ise Noyan’ı öldürmeyerek, Saadetin Köpek’le olan işbirliğini ortaya çıkarmak niyetinde.
Diğer yandan Noyan ve Boğaç’ın Ertuğrul’un eline geçtiğini öğrenen Saadetin Köpek, telaşlandı. Noyan ve Boğaç’ın konuşması, bütün yaptıklarının ortaya çıkmasına neden olacak.

Obada ise Tuğtekin ve Gökçe’nin yası devam ediyor. Dodurgalılar Tuğtekin Bey’in yerine gelecek aday için çalışmalara başladı. Artuk ve Akça Bey’in aday olduğu seçim bir hayli sert geçti.

Akça Bey Saadetin Köpek’in yardımlarıyla da Dodurgalılar’ın yeni beyi oldu. Ertuğrul, Sultan’a gitmeden önce Halime’yi almak için obaya gitti. Sungur ise Gündoğdu’nun yardımıyla Yiğit’in peşine düştü.

Yiğit’in yerini bulan Sungur Tekin’le, alplar arasında arbede yaşandı. Ertuğrul, Sungur Tekin’in şehzadeyi öldürmesine engel olmak için araya girdi ve yaşanan arbedede Sungur Tekin, ağır bir yara aldı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON YENİ İSİMLER

– Batuhan Karakaya
– Çağdaş Onur Öztürk
– Cenk Kangöz
– Erden Alkan
– Elif Sümbül Sert
– Fırat Topkorur
– Gülçin Santırcıoğlu
– Kürşat Alnıaçık
– Osman Albayrak
– Özlem Akınözü

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

Haberin Devamı

Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul
Kaan Taşaner – Gündoğdu
Hülya Darcan – Hayme Ana
Esra Bilgiç – Halime
Didem Balçın – Selcan
Burcu Kıratlı – Gökçe
Cengiz Coşkun – Turgut Alp
Cavit Çetin Güner – Doğan Bey
Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek
Osman Soykut – İbn-i Arabi
Fahri Öztezcan – İlyas Fakih
Arda Anarat – Dündar
Burak Temiz – Yiğit Alp
Gökhan Karacık – Derviş
Celal Al – Abdurrahman

BAKMADAN GEÇME!