"Dirençli olmalıyız"

Güncelleme Tarihi:

Dirençli olmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2011 15:27

Basketbolda THY Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın Sırbistan'ın Partizan mt:s takımını konuk edecek Anadolu Efes, galibiyetten başka bir sonucu düşünmüyor.

Haberin Devamı

Anadolu Efes Başantrenörü Ufuk Sarıca, Partizan mt:s karşısında kazanmak için çok iyi bir basketbol gecesi geçirmeleri gerektiğini söyledi.

Sarıca, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını ve sadece kazanmayı istediklerini dile getirdi.

Genç çalıştırıcı, yarınki rakipleri Partizan mt:s'nin Avrupa Ligi'ndeki son üç maçını kazanarak büyük bir çıkışa geçtiğini belirterek, “Ayrıca Partizan çok sert basketbol oynayan bir takım. Gününde oldukları zaman herkesi yenebilecek kapasitedeler. Bizim kazanmak için mutlaka çok iyi bir basketbol gecesi geçirmemiz gerekiyor. Karışık olan bu grupta artık evimizde kaybetmeye tahammülümüz yok. Çarşamba akşamı kazanmak istiyoruz” dedi.

Anadolu Efes'in tecrübeli oyuncusu Ermal Kurtoğlu ise Sırp rakiplerinin güçlü bir ekip olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
“Kendi oyunumuzu oynamamız halinde galibiyete ulaşırız. Bu maç takımımızın grubundaki sıralaması açısından çok büyük önem taşıyor. Partizan gerçekten çok güçlü bir takım. Zaten geçen hafta Emporio Armani Milan'ı İtalya'da mağlup ederek bunu ispatladılar. Partizan'ın kapasitesini ve neler yapabileceklerini iyi biliyoruz. Onların hücum potansiyellerini minimuma indirmeliyiz. Kendi oyunumuzu oynarsak ve defansta yeteri kadar sert olursak ilk iç saha galibiyetine ulaşacağımızı düşünüyorum. Tabii 40 dakika boyunca dirençli olmalıyız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!