Dinçkan’a mezun olduğu okulun öğrencileri fotoğrafını takdim etti

Güncelleme Tarihi:

Dinçkan’a mezun olduğu okulun öğrencileri fotoğrafını takdim etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 11:51

Dinçkan’a mezun olduğu okulun öğrencileri fotoğrafını takdim etti

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesindeki Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarını ziyaret eden İstanbul İstinye Üniversitesi Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ayhan Dinçkan’a, sürpriz yaparak l983 yılında okula kaydı zamanında çekilen fotoğrafını takdim ettiler.

Hayatı bağışla, isimli organ bağışı ve naklini konu alan panel için Lüleburgaz’a gelen Prof. Dr. Ayhan Dinçkan, program öncesi l989 yılında mezun olduğu Kepirtepe Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okula gelişinde Müdür Halil İbrahim Toklu, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Dinçkan’a çiçek takdim edildi.Öğretmen ve öğrencilerle birlikte yemek yiyen Prof.Dr.Dinçkan’a Genç Kepirtepelilerin bir de sürprizi oldu.l983 yılında Kepirtepe’ye kaydı zamanında çekilen fotoğrafı kendisine öğrenciler tarafından takdim edildi. 35 yıl önceki fotoğrafını alan Prof. Dr. Dinçkan çok memnun oldu.

Daha sonra Prof.Dr. Ayhan Dinçkan, PediyatrikNefroloji ve Ramatoloji Uzmanı Prof.Dr. Ozan Özkaya ve Organ Nakli Koordinatörü Ayşe Özkan ile birlikte Prof.Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezinde Kepirtepe Anadolu Lisesi ve Kepirtepeliler Eğitim Vakfı’nın düzenlediği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destek olduğu “Hayatı Bağışla” isimli panele katıldılar.

Panele, çok sayıda öğrenci, öğretmen ve vatandaş katıldı.Panelde Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ayhan Dinçkan, Pediyatrik Nefroloji ve Uzmanı Prof. Dr. Ozan Özkaya ve Organ Nakli Koordinatörü Ayşe Özkan organ nakli ve bağışının hayat kurtarmadaki önemine ilişkin bilgiler aktardı.Aynı zamanda kronik böbrek rahatsızlığının sebeplerinin ve tedavilerinin dile getirildiği panelde, organ bağışı yapmanın ve naklinin, dinen herhangi bir olumsuzluk oluşturmadığı ifade edildi.Bunun yanı sıra nakil sayesinde hayatına kaldığı yerden devam eden insanlardan örnekler gösterildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!