Dinçbudak: 'Mücadele gücümüzü artırmamız gerekiyor'

Güncelleme Tarihi:

Dinçbudak: Mücadele gücümüzü artırmamız gerekiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2017 14:15

Dinçbudak: 'Mücadele gücümüzü artırmamız gerekiyor'

Haberin Devamı

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(BURSA),(DHA) - ORHANGAZİ Belediyespor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, mücadele düzeylerini daha yukarı çekmeleri gerektiğine işaret etti.

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Orhangazi Belediyespor, geçtiğimiz haftasonu Antalya'da Kemerspor 2003'e 3-1 mağlup olarak, 8'inci hafta sonunda 7 puanda kaldı. Karşılaşmayı değerlendiren Orhangazi Belediyespor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, maça her iki takımın da kontrollü başladığına işaret ederek, "Penaltıdan yediğimiz gol, oyun düzenimizi bozdu ve hemen ardından ikinci golü kalemizde gördük. İkinci yarıda ise 2-0'lık sonuca tepki vererek oyuna başladık. Ancak istediğimiz baskıyı tam anlamıyla kuramadık. Topun bizde kalmasını sağlayarak oyunu lehimize çevirecek pozisyon üretimini sağlayamadık" dedi.

'ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'

Risk almaya çalıştıkları anlarda hızlı hücumlardan yedikleri 3'üncü golle 3 farklı geriye düştüklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, şöyle konuştu: "Oyunun kalan bölümlerinde takımımız mücadele etmeye çalışsa da istenilen sonuca bir türlü ulaşamadık. Maçın son dakikasında bulduğumuz golle de maçı 3-1 mağlup tamamladık. Takım olarak mücadele gücünü daha yukarı çekmemiz gerekiyor. Bununla birlikte üretilen pozisyonları da değerlendirerek skorları alıp bulunduğumuz konumdan yukarılara çıkmamız gerekiyor. Bunun için çok çalışacağız."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!