Dinar'da istişare toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Dinarda istişare toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2018 11:38

Dinar'da istişare toplantısı

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde istişare toplantısı düzenlendi.

Dinar Ziraat Odası tarafından delege ve muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya Kaymakam Mustafa Şahin, İlçe Müftüsü Şahin Yaşar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Arafat Cengiz, Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nuri Öztürk, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gültekin Koçer, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle delegeler, çiftçiler, muhtarlar ve vatandaş katıldı. Toplantıda Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı şehitleri için mevlit okutularak dua edildi.

Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü, "Oda meclisimiz ve yönetim kurulumuz olarak çiftçilerimiz, muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimiz arasında bağ kopukluğu gözlemledik. Birincisini düzenlemiş olduğumuz bu istişare toplantımızda bağlarımızın güçlenmesi ve odamızın çiftçilerimize yapabileceği hizmetleri konuşmak ve tek vücut olmak için buradayız. Bir de mevlit okutarak tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Kaymakam Mustafa Şahin de bir ilçenin yönetiminde meslek örgütleri, vakıflar ve derneklerin kamu kurum ve kuruluşlarına destek olduğunu vurguladı. Mustafa Şahin, "Bizim ilçemizde de ziraat, tarım ve hayvancılıkla ilgili olmak üzere Ziraat Odamız var, Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz var, Özel İdaremiz var. Bizim kapılarımız sonuna kadar açık. Ne yapılacaksa bilgimiz, bütçemiz neyi gerek görüyorsa, gerekirse bir çalışma komisyonu kurarız İlçe Tarım Müdürlüğümüzde elemanlarımız gelir inşallah geleceğe güzel işler yaparız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!