Dinar'da Engelliler Haftası etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Dinarda Engelliler Haftası etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 17:31

Dinar'da Engelliler Haftası etkinliği

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Engelliler Haftası kutlandı.

Dinar Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Seminer ve Toplantı Salonunda 10- 16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Fatih Ortaokulu tarafından hazırlanan program gerçekleştirildi. Programa Kaymakam Mustafa Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar ve Kredi Kooperatifi Başkanı Sabri Can Bekle, Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şube Temsilcisi Erkan Kırtaş ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından hazırlanan şiir, işaret diliyle gösteri, video gösterisi ve özel eğitim sınıfının folklor gösterisi sunuldu.

Kaymakam Mustafa Şahin, "Tüm engelli vatandaşımızın hayatlarında mutluluklar diliyorum. Onlar bizden merhamet istemiyor onu çok iyi biliyoruz, acıma da istemiyor. Onların istedikleri birey olarak dostluk, birebir ilişkilerde eşit haklara sahip olmak istiyorlar. İnşallah bizler de pozitif ayrımcılık sayesinde elimizden gelen gayretleri yaparız" dedi.

Düzenlenen etkinlikte son olarak dereceye giren öğrencilere Kaymakam Mustafa Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu ve Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şube Temsilcisi Erkan Kırtaş tarafından ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!