Dinar'da bayramlaşma

Güncelleme Tarihi:

Dinarda bayramlaşma
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2018 11:33

Dinar'da bayramlaşma

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde resmi bayramlaşma töreni yapıldı.
Afyonkarahisar Valiliği tarafından Dinar'da resmi bayramlaşma programı düzenlendi. Bir parkta düzenlenen bayramlaşmaya eski Orman ve Su İşleri Bakanı Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Ak Parti milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Kaymakam Mustafa Şahin, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Çırak, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi partilerin il başkanları ve temsilcileriyle muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Veysel Eroğlu, "Dinar ilçemizin bende çok büyük anıları var. Özellikle 1995'te yaşanan Dinar depreminde o bölgede yaptığımız çalışmalar hala aklımda. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın. Kurban Bayramı dolayısıyla burada toplandık, vatandaşlarımızla bayramlaşarak kucaklaştık. İnşallah daha nice bayramlar dileyerek hepinizin hayırlı bayramlar geçirmesini temenni ediyorum" dedi.
Vali Mustafa Tutulmaz, milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven de kısa birer konuşma yaparak halkın bayramını kutladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!