Dilber Ay, merak edilenlerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Dilber Ay, merak edilenlerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 10:21

Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Dilber Ay, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Dilber Ay, merak edilenlere canlı yayında yanıt verdi.

Haberin Devamı

'ANKARA'DAN EV ALDIM'

- Allah bereket versin kazandıklarıma, çoluğuma çocuğuma aileme bakıyorum. Vücudum sağ olduğu müddetçe bakacağım. 2 gecekondum var, bir tane bahçeli evim... Ankara'dan da bir ev aldım.

'ŞAHAN İLE GÖRÜŞMÜYORUZ'

- Şahan ile görüşmüyoruz ama küs değiliz. Kırıldım ona. Artık kırgın değilim, hırsım geçti. Bir kaç kez telefon açtım, telefonuma çıkmayınca darıldım. Çocuğu olmuş, hayırlı uğurlu olsun. Çocuğu da onun gibi filmler yaparsa yandık.

'25 TANE TORUNUM VAR'

- Oynadığım reklam filminden para almadım. Bir yemek yiyecek kadar para verdiler.

- 25 tane torunum var. Çocuklarımın çocukları oldu evlendi, onların da çocukları oldu. Allah hepsinin rızkını ayrı ayrı verir.

'BANA 'AŞKIM' DİYEN KOCAYI BOŞARIM'

'Aşkım, canikom, cicim' kelimesini duyup da kocayı boşamazsam ne olayım. Dilberim, eşim, bir tanem desin bana... Kadının bir adı olur evin içinde. Kocamın adı İbrahim. Ben ona 'herif' derim. 

Haberin Devamı

"GERÇEKLERİ SÖYLERİM OLMAZ'

Benim sevdiğim bir başkasının olacak öyle mi? Cem Özer mi dedi bunu? Ben gerçekleri konuşurum, bir şey söylerim olmaz. Demekki açık görüşlü bir insan. Ne işin yaşıyorsun kardeşim? Namusun, şerefin için yaşamıyor musun?

"EŞİM İÇİN DÜNYAYI YAKARIM"

Eşim için bir hamlede dünyayı yakarım. Türkücüler alemi ayrı, sahne, dizi, televizyon ayrı...

Türkücüler alemi birbirinin kıymetini bilen bir kesim. Diğer taraf (sinemacı, dizici,cazcı) çok farklı. Onlar çok şımarık. 

O nemim eşim. Beni taşıyor. Benim namusumu, şerefimi taşıyor. 

Avrupa'dan kadın sevdiği için kalktı geldi. Adam onu öldürdü, varile koydu. Dün çıkardılar. Ben sevgi diye bir şey görmüyorum. Her şey maddi. 

Dilber Ay, merak edilenlerini anlattı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!