Dilara Taşkın kimdir? Kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Dilara Taşkın kimdir Kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 15:01

Dilara Taşkın İşte Benim Stilim’in finalistlerinden biri oldu. Son sekiz isim arasına kalmayı başaran Dilara Taşkın’ın kombini ve finale özel olarak hazırladığı şovu merak ediliyor. Peki, İnstagram paylaşımıyla dikkat çeken Dilara Taşkın kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim’in 2017 yarışmacısı olarak adını duyuran Dilara Taşkın, 20 yaşında ve üniversite öğrencisi. Aslen İzmirli olan genç yarışmacı, moda ve tekstil bölümünde eğitim görüyor. Yay burcu olan ve özgürlüğüne düşkün olduğunu dile getiren Dilara Taşkın, sosyal medya paylaşımlarıyla özellikle de şekilden şekile soktuğu fotoğraflarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Tam bir moda sevdalısı olduğunu söyleyen Dilara Taşkın, “Şanslıyım modanın eğitimini alıyorum” diyor. İyi giyinmek için çok para harcamaya gerek olmadığı mottosuyla yola çıkan Dilara Taşkın, programa başlamadan önce iddiasını şu sözlerle dile getirmişti;

"Herkesten öğreneceğim şeyler olduğu gibi öğreteceklerim de var.Tarzım ve duruşumla aldığım eğitimin hakkını vereceğime inanıyorum. Yeniliklere açık bir yapım var. Bu yüzden farklı renkleri, desenleri ve kumaşları bir arada kullanmaktan asla çekinmem." diye konuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!