Dilan Çiçek Deniz: Ödülü ögrenince çığlık attım

Güncelleme Tarihi:

Dilan Çiçek Deniz: Ödülü ögrenince çığlık attım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 14:21

“Bodrum Masalı”nın oyuncusu Dilan Çiçek Deniz, büyük bir heyecan yaşıyor. 13 Kasım’da düzenlenecek Pantene Altın Kelebek gecesinde Yıldızı Parlayanlar kategorisinde ödül alacak olan Deniz, “Bunu duyduğumda sevinçten çığlık attım. Yavru kedi ve köpeklerle dolu bir odada, bir yandan çikolata yerken bir yandan en sevdiğim diziyi izlemenin birkaç kat fazlası bir mutluluktu” diyor.

Haberin Devamı

* Bu yılki Pantene Altın Kelebek gecesinde, “Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde ödül alacak üç isimden biri sizsiniz. İlk olarak duygularınızı öğrenmek isterim, nasıl hissediyorsunuz kendinizi?
- Gurur verici. Bana inananlara sevgi, kendimle de gurur duyuyorum.

* Öğrendiğiniz zaman aklınızdan ilk ne geçti?
- Çok mutlu oldum, hatta itiraf edeyim sevinçten çığlık attım. Yavru kedi ve köpeklerle dolu bir odada, bir yandan çikolata yerken bir yandan en sevdiğim diziyi izlemenin birkaç kat fazlası bir mutluluktu! Yaptığım tasvirin çok anlaşılabilir olmadığının farkındayım ama sevincim de o kadar tarifsizdi işte (gülüyor).

* Hazırlıklara başladınız mı? O gece kendinizi nasıl hayal ediyorsunuz?
- Daha önce birçok kez kırmızı halıda bulundum. Fakat ödül alan biri olarak orada bulunmanın tadı kuşkusuz çok başka olacak.

Dilan Çiçek Deniz: Ödülü ögrenince çığlık attım


KISA, ORTA VE UZUN DÖNEM KARİYER PLANLAMASI YAPTIM

Haberin Devamı

* Geçen yılki törene bordo bir kıyafetle katılmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Bu sene tercihinizi hangi renkten, ne tür bir modelden yana kullanacaksınız?
- Hâlâ karar vermiş değilim. Bu iş tahminimden daha zormuş.

* Diğer Parlayan Yıldızlar Simge Sağın ve Melisa Aslı Pamuk’la daha önceden tanışıyor muydunuz?
- Hayır, çekimlerde tanıştık. İkisi de çok pozitif, çok tatlı insanlar. Enerjilerimiz tuttu.

* 2014’te katıldığınız ve ikincilik tacını taktığınız Miss Turkey yarışmasıyla tanıdık sizi. Şimdi oyunculukta adınızdan söz ettiriyorsunuz. Hızlı bir yükseliş, öyle değil mi?
- Öncelikle yükseliş tabirini kullandığınız için çok teşekkür ederim; bu beni mutlu eder. Henüz oyunculuğun çok başındayım, fazla da bir yere yükselmişliğim yok. O yüzden hızlı geliştiğini söyleyemem aslında. Emin adımlarla gitmek istiyorum. Kafamda bir kısa, orta ve uzun dönem kariyer planlaması var. Adımlarımı buna uygun atıyorum. Umarım planladıklarımın beni mutlu edebilecek bir yüzdesini hayata geçirebilirim.

Dilan Çiçek Deniz: Ödülü ögrenince çığlık attım


OYUNCULUĞU BUGÜNE KADAR YAPTIĞIM HER ŞEYDEN ÇOK SEVDİM

Haberin Devamı

* Oyunculuğu sevdiniz mi?
- Hem de bugüne kadar yaptığım her şeyden daha fazla.

* Modelliği tamamen bıraktınız mı? Büyük bir defilede podyuma çıkmak hayalleriniz arasında yok mu?
- Hayır bırakmadım ama şu aralar tüm enerjimi ve konsantrasyonumu oyunculuğa vermek istiyorum. İleride hoşuma giden bir defile olursa, neden olmasın.

* Geçen yıl Miami’de yapılan Kainat Güzellik Yarışması’nda ülkemizi temsil etmiştiniz. Oyunculuk anlamında büyük hayaller kuruyor musunuz?
- Önemli olan nerede temsil ettiğim değil aslında, nasıl temsil ettiğim... Yurtdışına açılmak istiyorum ve bunun için planlarımı hazırladım bile.

Dilan Çiçek Deniz: Ödülü ögrenince çığlık attım


BODRUM’DA OLMAK MASALSI BİR DUYGU

* “Bodrum Masalı” dizisinin çekimleri nedeniyle aylardır Bodrum’dasınız. Kışın orada kalma zorunluluğu canınızı sıkıyor mu?
- Şehir dışında çalışmanın avantajları olduğu kadar dezavantajları da var. Yeni bir şehre alışmanın başlı başına bir zorluğu var mesela... Fakat Bodrum’da olmak gerçekten masalsı bir duygu. Bir kere huzur enerjisi çok yoğun, her gün 8 km. yürüdüm doğanın ruhunu hissederek. İstanbul’a kıyasla daha rahat, fazla trafik yok, kargaşa yok. Dizideki evimizin olduğu yerde bir teyze var, her gün ondan taze yumurta alıyoruz. Neden bilmem arada İstanbul’un kargaşasını da özlüyorum.

* Diziyle beraber hayran sayınız da ciddi oranda arttı. Bu kadar sıkı takipçileriniz varken, sosyal medyada rahat davranabiliyor musunuz?
- Evet, olduğum gibi davranıyorum. Ben sosyal medyayı olumlu ve olumsuz eleştirileri görebilmek için de kullanıyorum. Okuyorum, inceliyorum. Şimdiye kadar rahatsızlık duyacağım boyutta bir yorumla karşılaşmadım çok şükür.

* Şöhret size neler kattı, sizden neler aldı?
- Ailem ve yakın çevrem için aynı Dilan’ım... İzleyiciler ve sevenlerim için daha fazla iş üreten, daha fazla çalışan Dilan oldum, o kadar.

Dilan Çiçek Deniz: Ödülü ögrenince çığlık attım


HAYALLERİM UĞRUNA BİLE KENDİM OLMAKTAN VAZGEÇMEM

* İdealist misiniz?
- İdeal kavramının ne ifade ettiğine göre değişir. İdealize etmeyi sevmiyorum, beni mutlu eden şekilde yaşamayı tercih ediyorum. İdeal durağan bir kavram, mutluluk daha çok yönlü.

* Hayallerinizi gerçekleştirmek uğruna bile asla yapmayacağınız şey nedir?
- Kendim olmaktan vazgeçmem.

Haberin Devamı


İHTİYAÇ DUYULUNCA MUTFAĞA GİRİYORUM

* Geçen ay pastacılık sertifikası almışsınız. Mutfakta hünerlerinizi sergilemeye başladınız mı?
- İhtiyaç duyuldukça evet.
* En iyi yaptığınız yemek nedir peki?
- Pasta ve hamur işlerinin büyük bölümü... Diğerlerinde de kendimi geliştirmeye devam ediyorum.

 

AKŞAM 8’DEN SONRA YEMEK YOK

* Saçlarınız çok sağlıklı, çok parlak görünüyor. Özel bir bakım ritüeliniz var mı?
- Saçım sette her gün işlem gördüğü için haftada bir bakım yaptırmaya çalışıyorum. Ayrıca saçımın tamamını asla boyatmıyorum, doğal kalmasına özen gösteriyorum.

* Formunuzu nasıl koruyorsunuz. “Asla yemem” dediğiniz şeyler var mı?
- Asla yemem dediğim çok şey yok ama asla şu saatte yemem dediğim zaman dilimleri var. Akşam 8’den sonra yemek yememeye özen gösteriyorum.

 

 

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!