Dikkat et kaldırıma çarpma

İşadamı Şehmuz Tatlıcı’nın kendisiyle aynı adı taşıyan küçük oğlunu geçtiğimiz gün Etiler’de Ferrari’si ile gördüm.

Haberin Devamı

Tatlıcı önce aracını otopark görevlisine teslim etti, ardından görevliye park ederken kaldırıma çarpmaması için yardımcı oldu.

Organik sohbetler

Figen Batur, cuma günleri Kanyon’da kurulan “Organikanyon”da “Organik Sohbetler” düzenlemeye başladı. Batur’un şef Ceren Büke Gülan’la birlikte ağırladığı ilk konukları arasında, moda tasarımcısı Dilek Hanif de vardı.

Feromon Etkisi

Barış Cihanoğlu’nun “Feromon Etkisi” isimli 12’nci kişisel resim sergisi Teşvikiye’deki Galeri İlayda’da açıldı. Yeni sergisinin konseptini aşkın molekülleri yani “feromonlar” olarak belirleyen Cihanoğlu’nun eserlerini 31 Mayıs’a kadar görebilirsiniz.

Annelere tatlı hediye

Ülker Çikolata, Levent’teki Parti Kids’te düzenlediği etkinlikle Anneler Günü’nü bir hafta önceden kutladı. Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker ve Sitare Akdilek’in ev sahipliği yaptığı etkinlikte çocuklar, Ülker Çikolata Atölyesi’nde anneleri için çikolatadan hediyeler hazırladı. Etkinliğe çocuklarıyla birlikte katılanlar arasında Pınar Altuğ, Çağla Şıkel, Revna Demirören, Sitare Akdilek, Işıl Reçber, Zuhal Pirinççioğlu ve Etel Baler gibi ünlü isimler de vardı.

Haberin Devamı

Dilekler tutuldu

Geçtiğimiz hafta sonu Hıdırellez kutlamaları kapsamında Nişantaşı’ndaki Cento Per Cento’ya bir dilek ağacı konuldu. Mekâna gelenler, ağaca bağladıkları kurdelelerle dilek tuttu.

Önce evlendiler sonra eğlendiler

Ayhan-Haldan İleri çiftinin oğulları Gökhan İleri ile Nilgün-Melih Şatıroğlu’nun kızları Gülin Şatıroğlu, geçtiğimiz gün Swissotel’de evlendi. Düğün töreni, iş ve sanat dünyasından ünlü isimleri bir araya getirdi. Swissotel’in Fuji Salonu düğün için gece kulübüne çevrilirken, eğlence geç saatlere kadar sürdü. Genç çift, düğünün ardından Milano, Venedik ve Floransa’da balayı yapacaklarını söyledi.

Cookshop Nişantaşı’nda

Türkiye genelinde sekiz şubesi bulunan, ortakları arasında Bahattin Demir’in de olduğu Cookshop, City’s AVM’den Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ne taşındı. Mekân, İstanbul yeme-içme ve eğlence hayatının en popüler adreslerinden Sess, Cento Per Cento, Biber ve Kırıntı’ya da komşu oldu.

Haberin Devamı

Çocuklar için

Burberry, Ralph Lauren ve Hugo Boss Kids’in de aralarında olduğu dünyaca ünlü markaların çocuk koleksiyonlarını ithal eden Royal Bebe, şimdi dewww.royalbebe.com adlı adresten  online satışa başladı.

Yazarın Tüm Yazıları