"Diğer ülkere madalya bırakmamışsınız"

Güncelleme Tarihi:

Diğer ülkere madalya bırakmamışsınız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2012 14:00

Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda takım halinde Dünya şampiyonu olan Türkiye Kick Boks Milli Takımı, Spor Genel Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Haberin Devamı

Slovakya’nın başkenti Bratislava’da 9-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda 5 altın, 7 gümüş ve 11 bronz madalya toplayarak toplamda 23 madalya ile takım halinde şampiyon olan Türkiye Kick Boks Milli Takımı, Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ve Genel Müdür Danışmanı Remzi Ay tarafından kabul edildi.


Ziyarete, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, genel sekreter Hüseyin Şahbaz, milli takım antrenörleri İlyas Uluyılmaz, Murat Ekmekçi, Esat Kaya, Yasin Afşar ve Ekrem Ak, altın madalya kazanan sporcular Abdulhamit Erol, Nagihan Kalyoncu, Seda Yıldırım, Elif Turan, Nur Betül Göçmez, gümüş madalya kazanan sporcular Nagihan Çepur, Ömer Kaan Nemutlu, Zehra Haspolat, İrem Başak Aydın, Nuri Çınar, Deniz Işık, Ümit Usul, bronz madalya kazanan sporcular Ayşenur Topal, Burak Kocatürk , İzzet Arabacı, Cafer Sevindik, Tuğba Torlak, İrem Yaman, Aykut Tonkal, Engin Doğunç, Ali Burak Öngen, Arif Şeyhoğlu ve Erdal Es katıldı.

Haberin Devamı

“DİĞER ÜLKELERE MADALYA BIRAKMAMIŞSINIZ”

Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, genç sporcuların elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını söyledi. Altunsoy, “Kazandığımız madalya sayısına bakılırsa diğer ülkelere madalya bırakmamışsınız. Elde ettiğiniz başarı büyük bir gurur kaynağı. Ülkemizi onurlandırdınız. Büyükler kategorisinde de bu başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Kick boks, olimpik bir branş değil. Ancak ileride olimpik olursa çok başarılı olacağımızı görebiliyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.


Sporcularla yakından ilgilenen ve sorunlarını dinleyen Altunsoy’a federasyon başkanı Salim Kayıcı, kick boks eldiveni hediye etti. Ömer Altunsoy da, başarılı sporcularımıza günün anısına hediye verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!