Didim’de D-Marin açıldı

Doğuş Holding, Bodrum Turgutreis’ten sonra Türkiye’deki ikinci D-Marin’i Didim’de hizmete açtı.

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve eşi Diana Şahenk’in ev sahipliği yaptığı açılışa, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, eski devlet bakanları Mehmet Aydın, Kürşat Tüzmen, ilgili bürokratlar, milletvekilleri ve Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl katıldı. Yapımı 30 ayda tamamlanan D-Marin’e kara ve denizden toplam 1050 yat bağlanabiliyor. Marina ayrıca 80 odalı otel, 20 farklı sektörel mağaza ve spor salonlarıyla adeta bir şehir görünümünde. Türkiye’nin en yüksek tonajlı 400 tonluk vincine sahip marina, 650 kişiye de iş imkanı sağlıyor.

İlham kaynağımı bulun

Tasarımcı Gamze Saraçoğlu, yeni kreasyonunu 29 Ağustos’ta, İstanbul Fashion Days kapsamında İTÜ Taşkışla Kampüsü’nde tanıtacak. Saraçoğlu, defile öncesinde moda tutkunlarına bir sürpriz hazırladı. Ünlü tasarımcı, kreasyonunun fotoğraf çekimlerinin kamera arkası görüntülerini inceleyip, ilham kaynağını bulan ve bunu ipek@proiletisim.com adresine yollayan ilk kişiye tasarımlarından birini hediye edecek. İlk 10 kişiye de defile için davetiye yollayacak.

Baykam Kaliforniya’da

Bedri Baykam, ‘4-D’ adını verdiği eserleri Kaliforniya’da sergilemeye hazırlanıyor. Sanatçının, Contemporary İstanbul 2008 Fuarı’nda ve Maison de L’Amerique Latine Monaco’da sergilendiğinde büyük ilgi gören ‘4-D’ işleri, geçtiğimiz mart ayında da Londra’daki Sotheby’s Çağdaş Türk Sanatı müzayedesinde beğeniye sunulmuştu. Bu eserler, şimdi de Kaliforniya’daki sanatseverlerle buluşacak. Baykam’ın sergisi, 3 Eylül’de Kaliforniya’daki Alphonse Berber Gallery’de açılacak, 17 Ekim’e kadar da gezilebilecek.

Cem Yılmaz’ı reddetti

Manken ve sunucu Pınar Güsar, Cem Yılmaz’ın çekimleri devam eden yeni filmi “Yahşi Batı”da oynaması için teklif aldığını, ancak senaryodaki sevişme sahnesi nedeniyle bu teklifi reddettiğini söyledi. Filmde başrollerden birini oynayan Ozan Güven’in sevgilisini canlandırması istenen Güsar, “Dört yıldır sunuculuk yapıyorum ve bu işe büyük emek veriyorum. Sadece çıplaklık ve sevişme sahneleriyle gündeme gelmek istemiyorum. Bu nedenle de ‘Yahşi Batı’ için gelen teklifi geri çevirdim” dedi.

Çağla’nın yerine Özlem

Özlem Yıldız, önceki gün alışveriş yapmak için İstinye Park’a geldi. Ekrana döneceği müjdesini veren Yıldız, Çağla Şıkel’in hamile olduğu için ayrılacağı “Her Şey Dahil” adlı sabah programını Alişan’la birlikte sunacaklarını söyledi. Güzel sunucu, “Programı yeni sezonda ilk bir ay Çağla sunmaya devam edecek. 15 Ekim’de de yerine ben geçeceğim, bu yüzden kıyafet bakıyorum. Program sunmayalı uzun zaman oldu, çok heyecanlıyım. Alişan eski arkadaşımdır, onunla uyumlu bir çift olacağımıza inanıyorum” dedi.

Dedeman’da fırsat zamanı

Dedeman Hotels&Resorts International, 1 Ekim’e kadar Dedeman Otelleri’nde en az iki gece konaklayacak müşterilerine, fazladan bir gece ücretsiz konaklama imkanı sunuyor. Bu kampanyadan, herhangi bir Dedeman Oteli’ndeki iki kişilik odalarda “Günün en iyi fiyatı” ile en az iki gece konaklayanlar yararlanabilecek. Murat Dedeman, ücretsiz konaklama hakkı kazanan kişilerin, yıl sonuna kadar Dedeman Hotels&Resorts International bünyesinde yer alan 7’si yurtdışı, 15’i de yurtiçinde bulunan toplam 22 otelden birinde konaklayabileceğini söyledi.

Eş desteği

İtalya’nın ünlü sanatçılarından Eugenio Bennato ve grubu Taranta Power’ın Bodrum Kalesi’nde verdiği konserin hem organizasyonunu hem de sanat yönetmenliğini üstlenen Engin Akın, İstanbul’a döner dönmez 212 İstanbul Power Outlet’in açılışına katıldı. Engin Hanım, Akın Holding Yönetim Kurulu Başkanı eşi Nuri Akın’ın sahibi olduğu alışveriş merkezinin açılış gününde onu yalnız bırakmadı.

Beymen müdavimi

Belkıs Sabancı, önceki gün İstinye Park’taki Beymen mağazasındaydı. Sık sık bu mağazadan alışveriş yapan Sabancı, markanın yeni sezon ürünlerinden birkaç parça satın aldı ve görevlilerden bunları evine göndermelerini rica etti. Alışverişin ardından gittiği Masa Restaurant’da karnını doyurduktan sonra da İstinye Park’tan ayrıldı.

Tansa Hanım Çeşme’de

Tansa Mermerci, Çeşme-Alaçatı’da ev aldıktan sonra, tatillerini bu şirin tatil beldesinde geçirmeye başladı. Şu sıralar da oğulları Mehmet Pars ve Sinan ile birlikte buradaki evinde tatilin tadını doyasıya çıkarıyor. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Tansa Hanım, geçtiğimiz gün plajda Hello! dergisinin objektifine işte böyle yansıdı.

Tepsiden midye yedi

Elif Dürüst, tatilini Çeşme-Ilıca’da geçiriyor. Geçtiğimiz gün plajda midye dolma satan esnafı durduran Dürüst, bu çok sevdiği yiyecekten birkaç tane satın aldı. O midye dolmaları keyifle yerken, Hello! dergisinin kendisini görüntülediğinden habersizdi...
Yazarın Tüm Yazıları