Didier Drogba'nın adı yolsuzluğa karıştı

Güncelleme Tarihi:

Didier Drogbanın adı yolsuzluğa karıştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 16:38

Fransa'da süren şike ve yolsuzluk operasyonuna Didier Drogba ve Samir Nasri'nin de adı karıştı. Fransız medyası, iki futbolcunun İngiliz kulüplerine transferlerinde usulsüzlük yapılmış olabileceğini yazdı. İddiaya göre Drogba'nın Marsilya'dan Chelsea'ye transferi sırasında 33 milyon Euor kayboldu.

Haberin Devamı

Didier Drogba ve Samir Nasri'nin Olympique Marsilya'dan İngiliz kulüplerine transferlerinde usulsüzlük yapılmış olabileceği öne sürüldü.
Fransa medyasında yer alan haberlere göre, şike ve transferlerde usulsüzlük soruşturmasıyla ilgili iddialar sürüyor. Transferlerde yapılan usulsüzlük boyutlarının daha da büyüyebileceği, Didier Drogba'nın 2003'te Guningamp'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Olympique Marsilya'ya gelmesinin ardından ertesi sezon 36 milyon Euro'ya Chelsea'ye satılması ile Samir Nasri'yi 2008'de Arsenal'e 16 milyon Euro karşılığında göndermesinin incelenebileceğini ileri sürüldü.

36 MİLYON EURO'NUN SADECE 3 MİLYON EURO'SU KULÜP HESABINDA
Drogba'nın Chelsea'ye transferinde alınan 36 milyon Euro bonservis bedelininin 3 milyon Euro'sunun Marsilya'nın banka hesabına yattığı, kalan 33 milyon Euro'luk tutarının ise kaybolduğu öne sürüldü.
Marsilya Kulübünü'nün eski başkanlarından Christophe Bouchet, yaptığı açıklamada, soruşturma boyutlarının Drogba'nın transferine kadar gidebileceği iddiasından endişe duyduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!