Didem Soydan, şort giyen kıza saldırıyla ilgili çok sert açıklama yaptı

Güncelleme Tarihi:

Didem Soydan, şort giyen kıza saldırıyla ilgili çok sert açıklama yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 19:57

İstanbul Pendik'te şort giydiği gerekçesiyle minibüste saldırıya uğrayan ve ülkede infial yaratan olayla ilgili manken Didem Soydan da sessiz kalmadı. Soydan, yaşanan olaya tepkisini sert şekilde gösterdi.

Haberin Devamı

Üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam, İstanbul Pendik'te bir minibüste 'şort giydiği' için saldırıya uğramıştı. Yaşanan feci olaya büyük tepki gösterilirken, saldırgan için savcılık tarafından yeniden gözaltı kararı çıkarıldı.

Manken Didem Soydan ise, infial yaratan olaya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden sert bir açıklamada bulundu. Soydan, '"Adaleti sağlamıyorlar. Biz çantamıza silah mı koyalım?" dedi.

İşte Soydan'ın yaptığı o açıklamanın tamamı:

"Az önce görüntüleri izledim. Yine leş gibi bir insan müsveddesi bir kadına saldırıyor. Giyimine laf ediyor. Adalet denilen, adına adalet denilen, bu adamdan da leş sistemimiz bu adamı salıveriyor.

Yaz yaz yaz yok olmuyor. Tecavüzü, saldırganı sevici sistemi değil çökertmek, milim kıpırdatamıyoruz. Siz bu leşlere ceza veremiyorsunuz, ne yapalım? Biz kendimiz mi ceza verelim? Alalım mı savunma amaçlı silahları çantalara?! Bana bu yapılsa ve adam öylece salıverilse (hiç insani mesaj veremeyeceğim şuan) geberene kadar döverim yada dövdürtürüm yada tak diye vururum o sinir harbi ile.

Haberin Devamı

Yani sağlanamayan adalati kendimce yanlış bir şekilde sağlarım! Ne zaman tepki verilse saldırgan tekrar içeri geri alınıyor? Bu nasıl yoksun, aciz bir sistem? Siz neden çocuk tacizcisini, tecavüzcüyü, kadın düşmanı bu saldırganları salıyorsunuz? Siz bu kişileri tarafında mısınız? Ne yapalım artık? Tepki vermek adına bir yerde toplansak yine terörist muamelesi göreceğiz diye iyice ruh hastası ettiniz aklımızı?"

 

Didem Soydan, şort giyen kıza saldırıyla ilgili çok sert açıklama yaptı

 

BAKMADAN GEÇME!