Dicle'nin gözyaşları Koşar için

Güncelleme Tarihi:

Diclenin gözyaşları Koşar için
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2006 14:17

Geçen şubat ayında yaşama veda eden gazeteci- yazar ve televizyon muhabiri Baki Koşar’ın anısına bir kitap hazırlanıyor. Diclenin Gözyaşları adlı kitap 4 Eylül'den itibaren Erko Yayıncılık tarafından okura sunulacak.

Haberin Devamı

Koşar’ın gazeteci, televizyoncu, yazar arkadaşlarının ve tanıdıklarının  yazılarıyla oluşturulan kitaba 42 yazar destek verdi.

Önsözünü Doğan Hızlan’ın yazdığı kitabın yaşları 18 ile 76 arasında değişen yazarları arasında Perihan Mağden, İpek Çalışlar, Celal Başlangıç, Ece Temelkuran, Ersin Kalkan, Solmaz Kamuran, Nihan Taştekin, Melih Meriç, Hami Çağdaş, Cem Erciyes, Mert Özmen, Tunç Erden Yakar, Oral Çalışlar, Fikri Nazif Ayyıldız, Sayım Çınar, Sevin Okyay, İnci Hekimoğlu, Arif Arslan, Yurdaer Erkoca, Ferhat Uludere, Ayşenur Yazıcı gibi Türk basınının ve edebiyat dünyasının tanınmış isimleri bulunuyor.

Adını, Bakı Koşar'ın internette kullandığı takma adından alan Diclenin Gözyaşlar’ında genç gazetecinin eşcinsel cinayetleri üzerine kaleme aldığı bir yazısıyla, çalıştığı 3 ayrı dönemde Nokta dergisinde yaşadıklarını anlatan ve  bugüne kadar hiçbir yerde yayınlanmamış Baki’nin Dönüm Noktası adlı 2 çok önemli yazısı  yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!