Dicle EDAŞ’ta Önce Sağlık

Güncelleme Tarihi:

Dicle EDAŞ’ta Önce Sağlık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2015 14:19

dicle edaş iş sağlığı

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü’nde çalışan personel, sağlık taramasından geçirildi. Dicle EDAŞ İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanlarının gözetiminde mobil sağlık aracında gerçekleştirilen uygulama, her yıl yinelenecek.
Daha önce Dicle EDAŞ’ın dağıtım hizmeti verdiği diğer illerde de gerçekleşen Şanlıurfa’daki sağlık taramasında, farklı birimlerde çalışan 538 personelin gerekli tüm tetkikleri yapıldı. Yaptıkları iş nedeniyle karşılaşabilecekleri sağlık sorunlarından korunmalarını sağlamak üzere 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında gerçekleştirilen taramada, çalışan personel solunum testi ve işitme testinden geçti, EKG’leri çekildi, kan örnekleri alındı.
Dicle EDAŞ İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Fatma Tarhan, hizmet kalitesi ve verimliliğinin artırılması için personelin sağlıklı çalışma koşullarının sağlanmasının önemine değinirken, şöyle dedi:
“Şirketimizde görev yapan 538 personelimizin tümü sağlık kontrolünden geçirildi. Personelin sağlığı bizim için her şeyden önde gelmektedir. Sağlıklı yaşam, sağlıklı hizmettir parolası ile sağlık taramalarını bundan böyle de her yıl düzenli olarak yapacağız.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!