Dick Advocaat: Lens'in sinirli olması iyi ama ben umursamam

Güncelleme Tarihi:

Dick Advocaat: Lensin sinirli olması iyi ama ben umursamam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2016 22:25

Fenerbahçe'de teknik direktörü Dick Advocaat, 5-1'lik Kasımpaşa galibiyeti sonrası oyundan çıkarken tepki gösteren Jeremain Lens için "Sinirli olması iyi ama ben umursamam" dedi.

Haberin Devamı

Dick Advocaat, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada; "Bu akşam aldığımız 5-1'lik galibiyet çok önemliydi. Oyunculara güven verdiğini düşünüyorum. Umarım bunu bir başlangıç olarak görüp, böyle devam edebiliriz. Oyuncularımızdan bu tepkiyi daha erken bekliyordum. Galibiyetle ilgili mutluyuz, ama geliştirmemiz gereken noktalar var. Bu galibiyet her şeydi diyemem. Rakibe bazı anlarda çok fazla alan verdik, bunu geliştirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Hollandalı hoca, basın toplantısında ise; "Perşembe günü oynadığımız rakibimiz deplasmanda Dinamo Kiev'i mağlup etti. Böyle bir rakiple oynadık. Orta saha ile defans bu kadar uzak kalmamalı. Bugün rakibimiz bize zarar veremedi, cezayı kesemedi. Orta saha oyuncularımız ceza sahasına daha çok girmeli, daha çok gol atmalı. Bugün şansımız da elimizdeydi. Çok maç oynayacağız, bütün oyuncularıma ihtiyacım var. İdeal 11'im bu diyemem, bugünkü 11'in bazı gerekçeleri vardı. Son basın toplantısında bazı oyuncularımızın üst seviyede performans göstermediğini söyledim. Bunu herkes de görebilir. Ben istediklerimi söyleyemeyeceksem, bırakıp gideyim zaten. Yöneticilerimize de tesislerde kapılar sonuna kadar açık. Son dönemde çok maç yaptığımız için, sert antrenmanlar yaptık. Fiziksel olarak iyiyiz. Bireysel performanslara bakmıyorum. Orta sahamız takımın bir parçası. Bazı anlarda iyi, bazı anlarda kötü iş çıkardılar" diye konuştu.

Haberin Devamı

LENS'IN TEPKİSİNE YORUM...
Oyundan alınırken tepki gösteren Jeremain Lens için de görüşü sorulan Advocaat kısa bir yanıt verdi: "Lens'in oyundan çıkarken sinirli olması iyi ama ben çok umursamam.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!