Diablo 3'te yeni sezon bugün başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Diablo 3te yeni sezon bugün başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 07:49

Blizzard'ın Diablo sezonlarına bugün bir yenisi daha ekleniyor ve Necromancer karakterinin de ilk kez yer alacağı 11. sezon akşam saatlerinde başlıyor.

Haberin Devamı

Blizzard'ın Diablo 3'e kazandırdığı yeni karakter sınıfı ile birlikte yeni sezonu da bugün akşam Türkiye saati ile 19:00'da başlıyor. oyunculara sezonda ilk kez Necromancer karakteriyle oynama fırsatı da verilecek.

Uzun süredir sezonlar arasında fazla değişiklik yapmamasıyla suçlanan Blizzard'ın bir süredir yalnızca Necromancer sınıfına yoğunlaşmış durumda olduğu ortada.

Witch Doctor'a benzediği iddia edilerek tepki gören Necromancer sınıfı, bir süre önce PTR sunucularında ve bir süre sonrasında da 2.6 yamasının global olarak dağıtılmasıyla normal oyun içerisinde test edilebilir durumdaydı.

Bazı denge güncellemelerinin ardından Necromancer sınıfı şimdilik son halini aldı ve oynanış açısından Witch Doctor sınıfı ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmadığı da ortaya çıkmış oldu.

Haberin Devamı

Eğer 60TL ödeyerek Rise of the Necromancer eklentisini satın aldıysanız; size özel portreler, kanatlar ve yepyeni görsel öğelerle birlikte yepyeni bir sınıf olan Necromancer'ın da tadını çıkarabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!