DHA muhabiri birincilik plaketini aldı

Güncelleme Tarihi:

DHA muhabiri birincilik plaketini aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 11:49

DHA muhabiri birincilik plaketini aldı

Haberin Devamı

MUĞLA Gazeteciler Cemiyeti'nin (MGC) Medya Başarı Ödülleri Yarışması'nda 'Gazete Haber' kategorisinde 'İçimiz titredi' başlıklı haberiyle birinci olan DHA Muhabiri Cavit Akgün, plaketini Vali Esengül Civelek'in elinden aldı.

MGC Medya Başarı Ödülleri Yarışması kapsamında seçici kurul tarafından yapılan değerlendirmede, çeşitli kategorilerde, ödül almaya hak kazanan medya mensupları belirlendi. Gazete Haber kategorisinde, DHA Muğla Muhabiri Cavit Akgün'ün 12 Kasım 2016'da Posta Gazetesi'nin manşetinde yer alan 'İçimiz titredi' başlıklı haberi birinci seçildi. 'Spor Haber', 'Köşe Yazısı', 'Röportaj', 'Sayfa Düzeni', 'TV Haber', 'TV Program', 'Radyo Programı' ve 'İnternet Haberciliği' kategorilerinde de başvuran adaylar arasından ödül almaya hak kazananlar belirlendi.

MGC tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Basın Gecesi, CNS Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Muğla Valisi Esengül Civelek, Menteşe Belediye Başkanı CHP'li Bahattin Gümüş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş, NTV Dış Haberler Koordinatörü Ahmet Yeşiltepe, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile basın mensupları geceye katıldı.

Halk oyunları gösterisiyle başlayan gecede konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Medya Başarı Ödülleri Yarışması'nda 'Gazete Haber' kategorisinde haberiyle birinci olan DHA Muhabiri Cavit Akgün, plaketini Vali Esengül Civelek'in elinden aldı.

Gecede konuşma yapan Akgün, "Hiçbir kurum, kuruluş ve kişiler ile menfaat ilişkisi içerisinde olmadan yoluma aynı şekilde devam edeceğim. Her yıl birincilik ödülü almamda en büyük pay sahibi ailem ve DHA yöneticileridir. Rehavete kapılmadan aynı şekilde yoluma devam etmek istiyorum. Ödülümü sayın valimizin elinden almak mutluluğumu bir kez daha arttırdı" dedi.

MUĞLA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!