DHA Kırıkkale Muhabiri Erhan Göğem'e 45'nci yıl plaketi

Güncelleme Tarihi:

DHA Kırıkkale Muhabiri Erhan Göğeme 45nci yıl plaketi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 12:23

DHA Kırıkkale Muhabiri Erhan Göğem'e 45'nci yıl plaketi

Haberin Devamı

KIRIKKALE,(DHA)-KIRIKKALE Medya ve Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ünün dolayısıyla düzenlenen programda, meslekte 45 yılını dolduran DHA Kırıkkale Muhabiri Erhan Göğem'e ödül verildi.
Özel bir restoranda düzenlenen programa, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Kırıkkale Medya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercihan Çakmak ve gazeteciler katıldı. Programda, meslekte 45 yılını dolduran DHA Kırıkkale Muhabiri 70 yaşındaki Erhan Göğem'e Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Karaca tarafından plaket takdim edildi. Göğem burada yaptığı konuşmada, "Allah sağlık verdiği müddetçe görevinin başında olacağım. Tarihi bir arşive sahip olmak kolay değil ve hatıralar sonuna kadar saklanır" dedi. Programda ayrıca, bir süre önce rahatsızlıkları nedeni ile hayata gözlerini yuman gazetecilerden Murat Sekman ile Hasan Ulusoy da anıldı. Mehmet Sekman adına ödülü ailesine Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Hasan Ulusoy'un adına ise ödülü ailesine Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu verdi.
Cemiyet Başkanı Ercihan Çakmak'da konuşmasında, "Dayanışma gecemizde en çok üyeye sahip olarak gösterilen ilgiden dolayı mutluyuz. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız ve gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkürü bir borç bilirim" dedi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!